Hayırlı İşler Masa Oyunu

Hayırlı İşler Masa Oyunu

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
banner
HAYIRLI İŞLER: Hayırlı İşler 7 yaş ve üzeri çocuklarımız için hazırlanmış bir oyundur. Çocuklarımız bu oyunla bir taraftan eğlenirken diğer taraftan da güzel davranışlar ve faydalı bilgiler öğrenecek. Oyunda hedef en fazla hayır puanı kazanmaktır. Hayır puanı kazanmak için çok hayır yapmak gerekmektedir. Çok hayır yapmak için de daha çok para gereklidir. Oyuncular para kazanmak için oyun dairelerindeki illerin arsalarını alarak ticaret yaparlar. Sahibi oldukları illerde hayır işleri yaptıkları zaman, işletmelerinin gelirleri de bereketlenerek artmaktadır.
NASIL OYNANIR?: Oyun en az 2, en çok 4 kişi ile oynanabilir. Oyuna başlarken oyuncular; ulaşmaları gereken ‘Hayır puanı’ hedefi belirlerler. Mesela; 500 hayır puanı kazanan oyuncu oyunu kazanmış sayılabilir. Oyuncular kendi aralarında bir oyuncuyu kasa olarak seçerler ve oyun sonuna kadar kasadan o oyuncu sorumludur. Oyuna başlarken her oyuncuya kasa görevlisi 200.000 para dağıtır. Oyuncular sırasıyla topacı çevirirler ve küçükten büyüğe doğru. En küçük rakama gelen 1.olacak şekilde oyun sırası belirlendikten sonra ilk oyuncu topacı çevirir ve gelen sayı kadar ilerler. Başlangıç noktasından geçen oyuncu her geçişinde kasadan 50.000 para alır. Oyunun başında belirlenen miktarda hayır puanı kazanan oyuncu oyunu kazanır.
OYUN MALZEMELERİ: 1 Oyun Panosu, 1 Topaç, 4 Piyon, 26 Adet Arsa Kartı, 40 Adet Kısmet Kartı, Hayır Puanları, Arsalara konulmak üzere, İşletmeler, Çeşme, Cami, Okul, Temsili Karton Parçalar ve bir miktar para.

Liste Fiyatı: 80,00
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/oyuncak/hayirli-isler-masa-oyunu/389906.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1191475/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
banner
loading
banner
banner