banner
Hint Mutfağı / Dünya Yemekleri

Hint Mutfağı / Dünya Yemekleri

Temelini tohum ve taze otlar ile lezzetlendirilmiş yemeklerden alan Hint Mutfağıadeta baharat cenneti. Hint yemeğinin özü, kokulu baharatların doğru kullanımından geçer.Önemli olan yemeğin gerçek tadını bozmadan onu zenginleştirecek baharat karışımını kullanmaktır. Körili yemekler,acı-tatlı ve ekşi tatlarla bezenmişHint mutfağı aynı, kültürü, ırk yapısı, coğrafyası ve iklimi gibi çok çeşitlilik gösterir.Her yeni göç dalgasıyla ülkeye yerleşen yeni mutfak alışkanlıkları, kültürün birparçası olmuş, Hint Mutfağı bu nedenle alabildiğine zenginleşmiştir. Köri’den Hindistan cevizi sütüne, gül suyundan kurutulmuş meyvelere, naan ekmeğinden tandoori’li tariflere kadar bir dizi Hint yemeği tarifini içeren Dünya Yemekleri-Hint Mutfağı, değişik lezzetleritanımak isteyenler için hazırlandı.Fransa’nın Perigueux kentinde düzenlenen Gourmand-World Cookbook yarışmasına katılan Dünya Yemekleri-Hint Mutfağı kitabı, 51 ülkeden,31 farklı dilde hazırlanmış 3000’den fazla yemek kitabının yer aldığı, her kitabın kendi dilinde katıldığı, yarışmada Türkçe Yemek Tarifleri ödülünü kazandı.

PRATİK KULLANIM: TAK-ÇIKAR FASİKÜL!
Dünya Yemekleri kitabının klasörlerinden ayrılabilen fasikülleri, mutfaklarda büyük kolaylık yaratırken, kendisine ait bir klasörde toplanması, kütüphanelerde aklanabilmesini sağlıyor.

Liste Fiyatı: 168,75
Yayın Tarihi: 05.03.2007
ISBN: 9789752303430
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 200
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 20 x 24.5 cm

Bu üründen 29 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/hint-mutfagi-dunya-yemekleri/91989.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:286905/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner