banner
İçimdeki Duvarlar / Koşulsuz 1. Kitap

İçimdeki Duvarlar / Koşulsuz 1. Kitap

Koşulsuz serisinin bu ilk kitabı, İçimdeki Duvarlar, kendi içine yolculuk yapan bir kadına yol arkadaşı yapıyor bizi. İçine hapsolduğumuz duvarları, aslında etrafımıza bizlerin ördüğünü, alışıldık normların çok dışında kalan bir aşk hikâyesi ile bize açıklıyor.
İçimdeki Duvarlar’ı okurken hayatın anlamına dair cevapsız kalan soruları bir daha soracak, daha önce aklınıza dahi gelmeyen cevaplarla karşılaşacaksınız. İnançlardan kültürlere, içsel yolculuklardan dünyanın diyalektiğine, modern zamanın sıkıntılarından metafiziğe kadar birçok konuya değinen İçimdeki Duvarlar size kâinatın sırlarını verecek.
Orijinali ABD’de İngilizce olarak yayımlanan ve bir insanla daha yüksek boyuttan gelen bir varlık arasında geçen bu aşk romanında, Esra G. Beyatlı pek çoğumuza tabu, sıkıcı ya da karışık gelebilecek spiritüal konuları akıcı bir şekilde okuyucuya sunmayı başarıyor.

Liste Fiyatı: 100,00
Yayın Tarihi: 09.03.2017
ISBN: 9786050205701
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 11 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/icimdeki-duvarlar-kosulsuz-1-kitap/419474.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3354788/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner