banner
İlluminati / Dünyayı Yöneten Gizli Örgüt

İlluminati / Dünyayı Yöneten Gizli Örgüt

18. yüzyılda Yale'in başkanları, aristokrat Naziler sempatizanları, McCarthy dönemi anti-komünistleri ve Playboy'un eski editörünün ortak yönü nedir? Fransız Devrimi'nin kökenleri, Romanov cinayeti, doların dizaynı arasındaki bağlantılar nelerdir?

Cevap, dünyanın en gizemli, en korkulan ve tartışılan gizli örgütü İlluminati'de saklı.
Bu kitap, İlluminati'nin eşsiz tarihini sunarken örgüt hakkındaki farklı teorileri de araştırıyor. Toplulukla ilgili korkuların zaman içinde nasıl değişime uğradığını gösteriyor. En önemlisi de, yüzyılın en eski sorusuna cevap veriyor; İlluminati kimdir?

Tarihsel verilere göre, İlluminati 1600'lü yıllarda Vatikan'a karşı intikam yemini etmiştir. Galileo zamanındaki ilk İlluminati, Vatikan tarafından Roma'dan uzaklaştırılmış ve acımasızca yok edilmiştir. İlluminati, Katolik kilisesinden kaçan diğer mültecilere (mistik, simyacı, bilim adamı, doğaüstü güçlere inanan gruplar, Müslümanlar, Museviler) karışarak Bavyera'da saklanmıştır.
Dan Brown, 2001

İlluminati; dünyayı yöneten komite, binlerce yıl önce dünya dışından gelen sürüngen bir ırk ve insanların üremesi sonucu ortaya çıkan melezlerden oluşur.
David Icke, 2003

Liste Fiyatı: 18,52
Yayın Tarihi: 03.10.2006
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 18 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/illuminati-dunyayi-yoneten-gizli-orgut/86617.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:147339/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner