banner
In İstanbul Sayı 4

In İstanbul Sayı 4

In İstanbul hakkında:
İstanbul’un tadını çıkarmak isteyenlerin dergisi In İstanbul’un 4. sayısı çıktı. A’dan Z’ye İstanbul yaşamına rehberlik eden In İstanbul, “2010 yılı Avrupa Kültür Başkenti” seçilen ve bu doğrultuda da tüm dikkatleri üzerine toplayan İstanbul’un tüm renklerini okurlarıyla paylaşmayı hedefliyor.
Yeni sayıda İstanbullular'ı, Haluk Bilginer, Serra Yılmaz, Özlem Süer, Ezel Akay, Arif Aşçı, Nuri Çolakoğlu gibi isimlerle yapılan röportajların yanı sıra, Samatya ve Büyükada’da keyifli bir gezinti, Beyoğlu’nu yeniden keşfetmek için ipuçları, İstanbul’un ‘havalı mekânları’, Nişantaşı-Teşvikiye hattındaki butikler ve İstanbul’un önemli bölgeleri; kısaca İstanbul’un büyülü dünyası bekliyor.
“Tüm İstanbulluların ve İstanbul severlerin buluşma noktası” sloganıyla yola çıkan istanbul.com tarafından hazırlanan In İstanbul, kültür sanat, alışveriş, lezzet, eğlence ve haberler gibi İstanbul’a dair her türlü bilgiyi barındıran bir dergi olarak öne çıkıyor. 6 ayda bir yayınlanan ve üçüncü sayısı 50 bin adet basılan In İstanbul’da yer alan fotoğrafların neredeyse tamamı In İstanbul fotoğrafçıları tarafından çekiliyor. Hem Türkçe hem de İngilizce olarak yayınlanan In İstanbul, İstanbul'daki prestijli oteller, havaalanları ve tüm seçkin kitabevlerinde satışa sunuluyor.

Liste Fiyatı: 29,70
Yayın Tarihi: 01.09.2008
ISSN: 9781306186001
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 405
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 24 x 29.5 cm

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/in-istanbul-sayi-4/122577.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:0/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner