banner
İnsan ve Hayat Dergisi Sayı:118 Aralık 2019

İnsan ve Hayat Dergisi Sayı:118 Aralık 2019

Bu ay İnsan ve Hayat Dergisi’nde “Yetenekli Avcılara Karşı Zeki Avlar”ın karada, denizde, gecede ve gündüzde enteresanlıkları yazıldı. Enteresan av ve avcı davranışları, okuma keyfinin yanında ibretlik detaylar barındırıyor. Maksadınız, yaşadığınız dönemin zor şartları içinde iktisadî, ilmî, fikrî, dinî ve sosyal alanda av olmamaksa bu sayı tam size göre. Müzakere stratejilerini iyice öğrenip ikna sahasında kullanmak istiyorsanız, bir nevi fikrî ya da ilmî avcılık yapmak niyetindeyseniz, bu sayı tam size de göre.
 
Dosya konusunu okuyup bitirdikten sonra av ve avcılık hususunda, hayatınız içinde bazı konulara çözümler bulmak isteyebilirsiniz. Bu çözümler “en sadesinden” olmalı. Eğer bulduğunuz stratejiler ya da çözümler karmaşıksa, o zaman çözümün kendisi de problemdir. Bir problemi, başka bir problemle çözmeye çalışmayın. Sade çözümler, diğer av ve avcılar arasında size üstünlük sağlar. Yine bu sayıda en sadesinden ama tesirli yazılar var. “Hitabette Ânı Yaşamak, Avı Yakalamak”, “Mikrobiyomların Gizli Dünyası” ve Evliya Çelebi’nin karar verme ve kararlarına diğer insanları dahil etme stratejileri, bu minvalde okumanızı tavsiye ettiğimiz yazılardan birkaçı.
 
SÜZGEÇ bölümünde, “Her Şeye Rağmen Mutlu Ülke Kenya” ve Genç Hayat ekindeki birbirinden naif yazılar, sadeliğin gizli dünyasındaki güzellikleri size göstermek için yazıldı.
 
Sadeliği ile güçlü, yeni sayılarımıza birlikte ulaşmak dileğiyle…

Liste Fiyatı: 10,00
Yayın Tarihi: 26.11.2019
ISSN: 9780100004337
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 72
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 21 x 27 cm

Bu üründen 12 adet satın alınmıştır.


Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/insan-ve-hayat-dergisi-sayi118-aralik-2019/523055.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10336574/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner