banner
İskandinav Uzun Yaşam Rehberi & 10 Yıl Fazla Yaşamak İçin 10 İpucu

İskandinav Uzun Yaşam Rehberi 10 Yıl Fazla Yaşamak İçin 10 İpucu

İsveçli Dr. Bertil Marklund’un İskandinav Uzun Yaşam Rehberi, İskandinavya’nın sade ve sağlıklı yaşam tarzı “lagom”u 10 basit ve uygulanabilir ipucuyla hayatınıza taşıyor. Detaylarla sizi sıkmayan, karmaşık önerilerle sizi ertelemeye sevk etmeyen, uzun bir hayat için kısa bir rehber niteliğindeki bu kitapta uyku, beslenme, egzersiz, stres, enflamasyon tehdidi gibi hayati meseleler hakkında yaşam tercihlerinizi değiştirmenizi sağlayacak pratik bilgi ve öneriler bulacaksınız.
 
Üzerine hiç düşünmeye gerek kalmadan, çabucak uygulamaya geçirebileceğiniz bu 10 ipucu sayesinde çok daha uzun, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sizi bekliyor.
 
“Bir üniversite hocası tarafından kaleme alınan, basitliğiyle diğerlerinden ayrışan, sıradışı bir kişisel gelişim kitabı… Her şeyi 100-150 sayfada o kadar anlaşılabilir bir şekilde anlatıyor ki hepsini birden hemen uygulayabileceğinizi hissediyorsunuz.”
The Times UK
 
“Dr. Marklund İsveçlilerin her şeyi kararında yapmayı ifade eden ‘lagom’ düşüncesini savunuyor. Sağlıklı olmak için katı diyetlerle veya son moda çılgınlıklarla uğraşmak istemeyenler, sağlıkla ilgili bilgi bombardımanından usananlar mutlaka bu kitabı okumalı.”
Publishers Weekly
 
“Nasıl daha sağlıklı olabileceğinizi mantıklı bir şekilde anlatan, çabucak okunan, genel okur için son derece cazip bir rehber.”
Library Journal

Liste Fiyatı: 178,50
Çevirmen: Müge Hestbaek
Yayın Tarihi: 09.04.2019
ISBN: 9786051735528
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 144
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12.5 x 17.5 cm

Bu üründen 42 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 117,01
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/iskandinav-uzun-yasam-rehberi-10-yil-fazla-yasamak-icin-10-ipucu/499578.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8544131/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner