banner
Islak ve Yeşil

Islak ve Yeşil

Gelecekte oluşması, gelişmesi mümkün olan şeylerin gerçekleşmemesi; hatta sonunda gelinen noktanın bu ihtimallerin çok uzağında olması mümkündür.

Kişisel gelişimciler, potansiyeli açığa çıkarmanın seçimlere bağlı olduğuna değinir; kişilerin içlerindeki potansiyeli açığa çıkarmak için kâğıtlara yazdırıp, yüksek sesle okuturlar bazı cümleleri: “Bana nasıl davranırlarsa davransınlar, herkese karşı şefkat duyacağım.”
İş dünyası, bununla ilgili eğitimler, seminerler verir; çalışanlarının potansiyelini yüksek performansa dönüştürebilmek, onlardan maksimum fayda elde edebilmek için. Yöneticilere de bazı tüyolar: “Çalışan verimini artırmanın on etkili yolu!”
Alman edebiyatının en büyük isimlerinden Goethe, “Eğer bir bireye olduğu gibi davranırsanız, olduğu gibi kalır. Eğer ona, olması gerektiği ve olabileceği gibi davranırsanız, olması gerektiği ve olma potansiyeli olan biri gibi gelişir.” der.

Bu kitap ise, seçimlerimiz kadar, hayatın bize sunduklarının da önemini gözler önüne seriyor ve büyükbaba, baba ve oğlun tekerrürle kesişen hikâyelerinde, üzerine makaleler, kitaplar yazılmış bazı şeylerin bizatihi öğrenildiğini aktarıyor. Mahir’in merak uyandıran, sıcak hikâyesi, insanın değişimi ile birlikte hayata dair birçok soru sorduruyor.

Liste Fiyatı: 129,00
Yayın Tarihi: 04.06.2020
ISBN: 9786257114585
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 211
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 145 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
103,20

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 82

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/islak-ve-yesil-/542886.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11236381/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner