banner
İtalyan Mutfağı / Dünya Yemekleri

İtalyan Mutfağı / Dünya Yemekleri

İtalyan Mutfağı, dünyanın en tanınmış ve en popüler mutfaklarından biridir. Geçmişi Romalılara kadar uzanan bu mutfak, Latin kökenli Avrupa mutfaklarının da atası olarakkabul edilir. Makarna, pizza, onlarca çeşit peynir ve daha pek çok lezzet İtalyanların dünya mutfağına armağanlarıdır. İtalyan Mutfağı’nın vazgeçilmez lezzetlerini içeren Dünya Yemekleri-İtalyan Mutfağı kitabında, herkesin kolayca anlayabileceği pratik tarifler yer alıyor. Hamur işlerinden tatlılara, çorbalardan salatalara kadar çok sayıda tarifin yer aldığı kitap, yurtdışında ülkemizi temsil ederek bir de ödül aldı. Fransa’nın Perigueuxkentinde düzenlenen Gourmand-World Cookbook yarışmasına katılan Dünya Yemekleri-İtalyan Mutfağı, 51 ülkeden, 31 farklı dilde hazırlanmış 3000’den fazla yemek kitabının yer aldığı, her kitabın kendi dilinde yarıştığı yarışmada ‘Türkçe Yemek Tarifleri' ödülünü kazandı.

PRATİK KULLANIM: TAK-ÇIKAR FASiKÜL!
Dünya Yemekleri kitabının klasörlerinden ayrılabilen fasikülleri, mutfaklarda büyükkolaylık yaratırken, kendisine ait bir klasörde toplanması kütüphanelerde saklanabilmesinisağlıyor.

Liste Fiyatı: 168,75
Yayın Tarihi: 05.03.2007
ISBN: 9789752302884
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 200
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 20 x 24.5 cm

Bu üründen 29 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/italyan-mutfagi-dunya-yemekleri/91988.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:131878/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner