banner
Kabala Bilimi & Herkes İçin Manevi İlim Kitabı

Kabala Bilimi Herkes İçin Manevi İlim Kitabı

Varlığımın amacı nedir?
Bu dünya'ya nereden geldim ve nereye gidiyorum?
Daha önce bu dünya'da bulunmuş muydum?
Ne diye bu Dünya'ya geldim?
Gerçeklerin tümünü anlamaya muktedir miyim?
Kendimi acı çekmekten kurtarabilir miyim?
 
Çağımızın büyük Kabalistlerden Yehuda Aşlag ve onun oğlu ve varisi Baruh Şalom Aşlag, yaşamın temel sorusuna cevap getirir: Hayatımın anlamı ne? Zohar ve Yaşam Ağacı kitaplarının yorumlarına dayandırılan bu kitapla günlük yaşamda Kabala ilminden nasıl faydalanacağımızı öğreniriz. Büyük Kabalistlerin otantik metinlerine ilave olarak, bu kitap, bu metinlerin anlaşılmasını sağlayan pek çok yardımcı makaleyle birlikte, Kabalistlerin deneyimlediği Üst Dünyaların evrimini betimleyen çizimlerden oluşur.
 
Öğrenci için Kabala kitabında, Baruh Aşlag'ın kişisel asistanı ve baş öğrencisi Michael Laitman, manevi dünyaları edinmeyi amaçlayan Kabala öğrencileri için kadim makaleleri uyarlamıştır. Rav Laitman günlük derslerini bu ilham verici makalelere dayandırarak, Üst Alemlere muhteşem yolculuğumuzda izleyeceğimiz manevi yolu daha iyi anlamamız için bizlere yardımcı olur.

Liste Fiyatı: 600,00
Yayın Tarihi: 01.01.2015
ISBN: 9786054922727
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 1056
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 98 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kabala-bilimi-herkes-icin-manevi-ilim-kitabi/388790.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1146628/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner