banner
Kafanı Topla & Zihinsel Hazırlık Bilimi

Kafanı Topla Zihinsel Hazırlık Bilimi

Tamam ya da devam diyeceğiniz bir sınavı, seçimi ya da iş görüşmesini nasıl başarıyla sonuçlandıracağınızı bilmek ister miydiniz?
 
Performans göstermemiz gereken bir durumdan önce, çoğu zaman kendimizi güçsüz hissederiz. Hayatınızı değiştirecek bu kitapta göreceğiniz gibi, alıştırma yapmak işleri iyileştirebilir ancak gerektiği zamanda alıştırmalarda yaptıklarınızı uygulamadığınızda iyileşme bir işe yaramaz. Önemli bir konuşmayı gerçekleştirmek ya da yapmanız gereken bir işi büyük bir hızla tamamlamak doğru zihinsel hazırlık gerektirir.
 
Daniel McGinn, bu kitabında en son psikolojik araştırmaları ortaya koyuyor ve sporcular, askerler, sunucularla, yılların deneyimini taşımalarına rağmen sonunda sahne sırası onlara geldiğinde gösterecekleri esas performansla değerlendirilecek insanlarla röportajlar yapıyor.
 
McGinn, sahne arkasındaki gerilimimizi yatıştırmaya çalışmanın anlamsızlığını ve bunu heyecana dönüştürmeniz gerektiğini, hazır olmak için yaptığımız anlamsız ritüellerin son dakikada yapılan provalardan nasıl daha etkili olduğunu ve doktorunuzdan alacağınız bir reçetenin en iyi becerilerinizi ortaya çıkarmada nasıl yardımcı olabileceğini ortaya çıkarıyor.
 
İster sporcu, ister satış elemanı, aktör ya da girişimci olun, kötü geçen bir saat, aylarca yapılan sıkı çalışmayı çöpe atabilir. Sonunda yanlış şeyler yapmamıza neden olan ve birbiriyle çelişen pek çok popüler tavsiye var. McGinn, gerçekleri kocakarı masallarından ayırıyor  ve yeteneklerinizi etkin hâle getirmek, duygularınızı en iyi şekilde kullanmak ve bütün dikkatleri üzerinize çekmek için kafanızı toplamanızı sağlayacak yeni ve araştırmaya dayalı stratejilerini sizlerle paylaşıyor.

Liste Fiyatı: 159,00
Çevirmen: Başak Karal
Yayın Tarihi: 16.12.2022
ISBN: 9786058188990
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 224
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 45 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
109,31

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 64

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 100,57
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kafani-topla-zihinsel-hazirlik-bilimi/470435.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11645024/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner