banner
Kan Denizi & Türk Amerikan Savaşı

Kan Denizi Türk Amerikan Savaşı

ABD Başkanı:

- Dostlarım, dedi. Birkaç kez yutkundu. İki ay önce Türklerle yaptigimiz savaşı sebebini hala anlayamadığım bir şekilde ve inanılmaz bir hızla her saldırı noktamızda kaybettik. Şimdi beni iyi dinleyin, sizi buraya çağırmamın nedeni, Türklerle yeniden savaşma isteğimdir.

Karşısındaki üç adam pür dikkat kesilmişler, sırdaşları ve dostu oldukları ABD Başkanını dinliyordu.

Başkan bu üç dostundan da ayrı ayrı isteklerde bulunuyordu. Birinden kürt kökenli olması sebebiyle, Kürtleri Türklere karşı savaşa kışkırtmasını, bir diğerinden, Yunan hiikumetini Türklere karşı savaşa ikna etmesini, İngiltere devletinin gizli desteğiyle bütün yatinmlanni Güney Kıbrıs'a yapan iş adamı ve azılı bir Türk düşmanı olan üçüncü dostundan ise Kıbrıs Rumlarını kışkırtmakla ilgili isteklerde bulunmuştu.

Yapılan bütün bu hesaplar ters tepti. Türk ordusunun karşısında hiçbir güç duramadı. Başta ABD'nin yanında oldukları söyleyen birçok dünya devleti, üst üste gelen yenilgiler sonucunda ABD'nin savaşı durdurmasını istediler.

Yardımcıları da istifa dilekçelerini yazarak görevlerinden ayrıldılar. ABD başkanı; ihtirasının hesabını vermeye kendini hazırlıyordu.

Halil Kanargı'nın akıcı üslubuyla politik bir kurgu roman.

Liste Fiyatı: 11,11
Yayın Tarihi: 09.03.2010
ISBN: 9789944300490
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 85 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kan-denizi-turk-amerikan-savasi/145599.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:134468/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner