banner
Kapital – Karl Marx (Yeni Başlayanlar İçin)

Kapital – Karl Marx (Yeni Başlayanlar İçin)


“Ne? Das Kapital’i okumak mı?” Bunu yapmak için Einstein’ın beynine ve peygamber sabrına sahip olman gerekir. Bu doğru değil. Bu komik, ele avuca sığmaz, çok yönlü ve zengin içerikli kitapta, David Smith ve Phil Evans, çok zengin resimlerle, yalın bir dil kullanarak, Kapital’in anlaşılması zor bir kitap olduğu efsanesini yerle bir ediyorlar. Elinizdeki kitap Marx’ın temel kavramlarını bayağılığa düşmeden, büyük bir beceriyle basitleştiriyor ve bunu yaparken mizahı elden bırakmıyor ve Marx’ın bu büyük eserinin bugün de son derece geçerli ve canlı olduğu gerçeğini adeta çizgi roman tadında okuyucuya sunuyor.

Kapital, Marx’ın emek, ücretler, işsizlik, fabrikalar, makineler ve metalar; para, fiyatlar ve değer; sömürü, kapitalistler ile işçiler arasındaki uzlaşmaz çelişki; işçi sınıfının insan onuruna yakışır bir yaşam, özgürlük ve iktidar mücadelesi hakkında yazmış olduğu başyapıtıdır.

Dünya kapitalist sisteminin büyük bir kriz içinde debelenmekte olduğu bugünlerde 15 ile 115 yaş arasındaki herkesin okuması gereken bir kitap.

Liste Fiyatı: 24,00
Çevirmen: Kemal Ülker
Yayın Tarihi: 29.01.2016
Orijinal Adı: Marx’s Kapital For Beginers
ISBN: 9786055691134
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 810 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kapital-karl-marx-yeni-baslayanlar-icin/138124.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1139036/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner