banner
Karabatak Dergisi Sayı: 57 Temmuz-Ağustos 2021

Karabatak Dergisi Sayı: 57 Temmuz-Ağustos 2021

Karabatak 57. sayısına dosya konusu olarak “Orta Öğretimde Edebiyat Dersleri”ni seçti. Hüseyin Akın, Ercan Yılmaz, Tuğba Eroğlu, Türkan Alvan, Serhat Demirel, Mustafa Başpınar, Banu Akyüzlü, Hande Aydın, Oğuz Şenses, Ömer Şen, Sevde Merve Eryılmaz,  Engin Ömeroğlu ve Emine Bayındır gibi çoğunluğunu öğretmen yazarların oluşturduğu kalemler tespit, tenkit ve tekliflerini dile getirdiler yazılarıyla. Karabatak’ın edebiyat öğretmenlerine yönelik bir de soruşturması oldu dosya kapsamında. Eğitim camiasının bu yazı ve soruşturmadan istifade edeceğini umuyoruz.
Karabatak’ın bu ayki konuğu İsmail Kara. Rahşan Tekşen, edebiyat ve düşünce hayatımızın  bu seçkin simasına uzattı mikrofonunu. Kalemlerimizi elimize alalım okurken. Altı çizilecek ne çok cümle var. Projektör sayfamızın konuğu ise Sevgi Yerlioğlu. Yeni şiir kitabı “Koşunun Rengi”dolayısıyla şiire dair sorularımızı içtenlikle cevaplandırdı.
Karabatak dergisi 57. sayıda da dopdolu. D. Mehmet Doğan Bey’in Büyük Felsefe Lügati’nin yayınlanması münasebetiyle yazdığı “Neden Felsefemiz Olsun ki!” ve Hasan Akay’ın “ ‘Ayet’in ‘işaret’e indirgenmesi” yazıları dikkat çeken metinler arasında. 

Liste Fiyatı: 90,00
Yayın Tarihi: 31.07.2021
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19 x 27 cm

Bu üründen 68 adet satın alınmıştır.


Kitapyurdu Fiyatı:
70,20

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 46

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 63,18
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/karabatak-dergisi-sayi-57-temmuzagustos-2021/588581.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11438594/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner