banner

Keşke İki Aylık Düşünce ve Edebiyat Dergisi Sayı:36 Temmuz-Ağustos 2019

Keşke Dergisi’nin otuz altıncı sayısı raflarda yerini aldı. Temmuz-Ağustos dönemine ait 36. sayı Hakan Hüseyin Gül’ün ‘Karşılama’ şiiri ile açılıyor.
Gökhan Kılıç’ın ‘Ritmi Bozuk Bir Darbuka Solosu’, Tibet Candan’ın ‘Şaka’, Taha Yakup Atlı’nın ‘Kaçış Yok’, Deniz Zeybek’in ‘Lâl’, Bircan Mirza’nın ‘Uykuda Derin’, Zeki Açış’ın ‘Ben Değiştim’, Sezgin Öndersever’in ‘İyileşen’ ve Muhammet Baran Aslan’ın ‘Yürüdüm’ şiirleri dergide yer alan diğer şiirler.
Kerem Yılmaz’ın ‘Balık Avı ve Sanrısal Parazitoz’, Selim Uyar’ın ‘Kâşif’, Feyza Ataseven’in ‘Zühre’, Mustafa Bilgücü’nün ‘Fonksiyon’ ve Elif Sabah Erkul’un ‘Bir Düğün Gecesi’ni Varoluşsal Açıdan Okuma’ başlıklı yazıları dergide yer alan öykü, inceleme ve denemelerden.
Tahsin Güneyil şiir ve şaire dair ‘Şiirli Düşünceler’ başlıklı yazı serisine devam ederken, usta şair ve yazarların yazılarına yer verilen Pencere köşesinde bu sayı Bilge Karasu’nun ‘Okumak’ yazısına yer veriliyor. 200 kelimeyi geçmeyen küçümen düz yazılara yer verilen Çok Kısa köşesinde ise Şeyma Yılmaz ve Münir Ersan Tuna’nın yazıları okuyucuyla buluşuyor.
Derginin ön kapağında Alperen Köseoğlu’nun imzası yer alırken, arka kapakta Züleyha Öztürk’ün çizimine Engin Hamamcı’nın dizeleri eşlik ediyor.

Liste Fiyatı: 9,90
Yayın Tarihi: 26.07.2019
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Bu üründen 8 adet satın alınmıştır.


Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 8,91
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/keske-iki-aylik-dusunce-ve-edebiyat-dergisi-sayi36-temmuzagustos-2019/510114.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9361126/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner