banner
Kitap-lık Sayı:164 Kasım - Aralık 2012  Yasadışı Amerikan Şiiri

Kitap-lık Sayı:164 Kasım - Aralık 2012 Yasadışı Amerikan Şiiri

Italo Svevo ve Yasadışı Amerikan Şiiri
Yapı Kredi Yayınları’nın iki aylık edebiyat dergisi Kitap-lık yeni sayısında iki dosya birden sunuyor. Modern romanın öncülerinden Italo Svevo derginin ilk dosya konusu: Svevo çevirmeni Gül Işık, Fabio Salomoni, Bruno Longo, Maria Grazia Negro yazarın roman dünyasını, yaşadığı Trieste kentini, dönemini ve kaynaklarını ortaya koyuyorlar. Şenol Erdoğan’ın hazırladığı Yasadışı Amerikan Şiiri dosyasında ise bir şiir seçkisi de yer alıyor.
Demir Özlü, Ahmet Sait Akçay, Şenay Eroğlu Aksoy, Emrah Öztürk, Engin Özkol, Bilgehan Tufan, T. Mehreliyev öyküleriyle, Sefa Kaplan, Ömer Erdem, Osman Çakmakçı, Elif Sofya, Sinan Özdemir şiirleriyle, Hüseyin Ferhad ile Mehmet Müfit “Şiirsel” bölümündeki poetik yazılarıyla Kitap-lık’talar. Dergide Nedim Gürsel “Proust Venedik’te” başlıklı yazısıyla, Denis Roche ise ilginç bir denemesiyle öne çıkıyor. Babil Kulesi’nde Barış Acar söyleşisi, Hasan Uygun, Hüseyin Kıran, Can Gürses ve “Güzel Sayfa”da Mehmet Can Doğan’ın yazıları yer alıyor.
Kitapları sevenlerin dergisi Kitap-lık, iyi edebiyatın ve nitelikli okurun adresi olmayı sürdürüyor.

Liste Fiyatı: 8,91
Yayın Tarihi: 31.10.2012
ISSN: 9781300586166
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19.7 x 26 cm

Bu üründen 18 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/kitaplik-sayi164-kasim-aralik-2012-yasadisi-amerikan-siiri/284462.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:258077/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner