banner
Kıyamet Çanı & Işid ve Son Savaş

Kıyamet Çanı Işid ve Son Savaş

Asıl mesele ne? IŞİD; İsrail ve ABD'nin bölge için umduklarını mümkün kılan bir canavar mı, yoksa İsrail'in arzuladığı küresel Yahudi egemenliğinin kapısını aralayacak Kıyamet Savaşı için en uygun aday mı? Bunlar komplo teorileri mi, yoksa IŞİD kıyamet sayacını çalıştırdı mı?

Şeytani bir koalisyonun uzun zamandır hem psikolojik, hem fiziki yığınak yapmakta olduğu bir savaş için, IŞİD’in çok değerli bir ‘malzeme’ haline geldiği doğru mu? Küresel elitler, Evanjelikler, Siyonistler, askeri endüstriyel kompleks gibi dünyaya nizam vermek isteyen güçler bu savaşa neden yatırım yapıyorlar? Papa, “Şu anda üçüncü dünya savaşını yaşıyoruz” diyerek ne söylemeye çalıştı? Üçüncü dünya savaşı dinler üzerinden yaşanan bir savaş mı olacak? ABD mahfillerinde ve İsrail cenahında kapsamlı bir savaşın ön adımının atıldığı doğru mu? Peki Türkiye bütün bu hengâmenin ortasında nerede duruyor?

Tüm bunları düşündüğünüzde,
İsrail'deki aşırı sağ, ABD'deki Evanjelistler ve Katolik dünyada Opus Dei, İslam dünyasında El Kaide, IŞİD vb Vahhabi-Selefi cihadistler söz konusu büyük planı kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapmıyorlar mı?

Bu kitap IŞİD'i, Ortadoğu’yu ve yaklaşmakta olan ‘son savaş’ı analiz ediyor. Onların boy verdiği toprağa dikkat çekerek, bu tarlanın koşulları değişmedikçe IŞİD'lerin de son bulmayacağını ortaya koymayı amaçlıyor.

Liste Fiyatı: 16,67
Yayın Tarihi: 17.03.2015
ISBN: 9786055181987
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 256
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 794 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kiyamet-cani-isid-ve-son-savas/363827.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1013834/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner