banner
Kolay Origami & Kağıt Katlama Sanatı Eşyalar

Kolay Origami Kağıt Katlama Sanatı Eşyalar

Origami, kâğıdı yapıştırıcı ve makas kullanmadan sadece katlayarak çeşitli figürler oluşturma sanatıdır.
Kare şeklindeki kağıtlardan çeşitli objeler oluşturulur. Başta kuş, hayvan, çiçek, kutu gibi gelenksel motifler olmak üzere dünyada var olan herşeyi origami olarak şekillendirmek mümkündür.
Origaminin çocuk eğitimine oldukça katkısı olmaktadır. Çocuk için en önemli iş oyundur ve her fırsatı oyun oynamak için değerlendirir. Origami öğrenilmesi zorunlu bir dersten çok bir oyun olarak algılandığı için çocuklar açısından oldukça etkili eğitici bir araçtır.
Anne baba ve öğretmenlerin çocukları ile beraber vakit geçirmelerinde kullanabilcekleri eğitici bir oyun olarak ta kabul edilen origamiyi kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü; origami çalışmaları çocuklarda öğrenme yeteneğinin gelişimine ve onların becerilerinin ortaya çıkmasına olumlu yönde tesir etmektedir.
Origami üzerine yapılan çalışmalar origaminin okul öncesi ve ilköğretim çağındaki çocuklarda becerilerinin gelişmesine önemli katkılar sağladığı sonucuna varılmıştır. Origaminin bu katkıları sağlamasındaki en önemli etken beynin sağ ve sol yarımkürelerinin aktivasyonunu sağlaması, el ve parmak küçük kas gelişimini hızlandırması ve el-göz koordinasyonunu gelişmesini sağlaması, sıradışı düşünebilme eşyaya farklı yönlerden bakabilme yeteneğini geliştirmesi ve üç boyutlu düşünebilme yeteneğini kazandırması yatmaktadır.

Liste Fiyatı: 1,85
Yayın Tarihi: 27.04.2009
ISBN: 9786054227013
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 16
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19.5 x 27.5 cm

Bu üründen 278 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kolay-origami-kagit-katlama-sanati-esyalar/129350.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:126685/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner