Küçük Dünya

Ela, çalışkan, sorumluluk sahibi bir öğrenciydi. Yarımgün okulda geçen sürenin dışındaki saatlerde bol bol resimli. resimsiz romanlar, dergiler okuyup duruyordu. O kadar çok okuduğu için Türkçeyi çalışmadan da başarıyordu zaten. Akşam yemeğinden sonraki iki saate günün bütün ödevlerini sıkıştırıyordu. Hayatından memnun sayılırdı.
   "Aman Allah’ım!" dedi annesi. "Ellerini ne biçim yıkamışsın? Bütün kirler ellerinin üzerinde duruyor. "
  -"Yıkadım anne." 
  - "Kızım yıkamışsın da bu ne?" Ellerinin üzerindeki kiri işaret ediyordu.
  - "Sana kaç kere mikroplardan söz ettim. Her tarafta küçük canlılar bulunduğunu, bunların bir kısmının bizi hasta etmek için beklediğini anlatmadım mı?"
  -"Ama anne onları niye görmüyoruz o zaman?"
  -"Söylemiştim ama madem unutmuşsun tekrar söyleyeyim, çok küçükler. Çıplak gözle görülmezler, ancak mikroskopla görülürler."
  -"Ah onları bir görebilsem!"
 
   Bu kitap mikropların dünyasını anlatıyor.
Liste Fiyatı: 130,00TL
Yayın Tarihi: 17.03.2021
ISBN: 6057518729
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 64
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 20 cm
Kitapyurdu Fiyatı:
105,63TL
Kazanacağınız Puan: 212
SATIŞ VAR (Geçici Olarak Temin Edilemiyor)
Platin Üyelere Özel Fiyat 97,18TL
Okuma Listeleri:
0 kişi
0 kişi
0 kişi