banner
Lacivert Yaşam Kültürü Dergisi Sayı: 67 Nisan 2020

Lacivert Yaşam Kültürü Dergisi Sayı: 67 Nisan 2020

Lacivert Dergi 67’nci sayısında; “Gıda- Şifa ile Zehir Arasında” dosyasıyla raflarda yerini aldı.
Bu sayıda Fitoterapist Uzmanı Doktor Ümit Aktaş ile “Hastalıklar arttı çünkü toksit yiyecekler tüketiyoruz” başlığıyla sağlıklı beslenme yollarını, virüse karşı bağışıklık sistemimizi nasıl güçlendireceğimizi, geçtiğimiz günlerde yayımlanan kitabı Yaşam Sevinci’ni ve daha pek çok konuyu konuştuğumuz söyleşi yer alıyor. Ayrıca dosyada Şef Cüneyt Asan, Taze Mutfak Kurucusu Bahar Çelik, Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Emine Tunadan ve GİMDES Kurucu Başkanı Hüseyin Kami Büyüközer ile yapılan “Hayatın olmazsa olmazı: Gıda” ismiyle gıda meselesini masaya yatırdığımız bir paket röportaj var.
Gıda dosyasında; Ekrem Demirli helalin insanı Allah’a ve ahlaka yakınlaştırdığını vurguladığı “Helal ile haram nasıl ayrışır?” isimli bir yazı yazarken, Enis Doko GDO’nun korkulan yanlarını ve bu korkuların ne kadar gerçek olduğundan bahsettiği “GDO: İnsanlık için kurtuluş mu, tehdit mi?” başlıklı bir yazı kaleme alıyor. Birol Biçer “Gıda ve tarımda devrimin ayak sesleri” isimli yazısıyla biyoloji, kimyasal ve dijital teknolojilerin yardımıyla gıda ve tarımın geleceğini anlatıyor.  Ayfer Tuzcu Ünsal’ın Göbeklitepe’de gerçekleşen tarihteki ilk buğday tarımının hikayesini ele aldığı “Buğday’ın yolculuğu” yazısını, Haşim Şahin’in “Geleneksel Türk mutfağının yolculuğu” isimli makalesi takip ediyor. Musa Özsoy “Paketli gıdaların çoğu gıda değil, endüstriyel ürün” isimli bir yazı kaleme alırken Göksan Göktaş “Nimetle şov olur mu?” adıyla bir yazı yazıyor. Dosyanın diğer makaleleri Nazlı Nur Baykan’ın “Bugün ne yiyeceğiz?”, Yunus Arslan’ın “Doğal tarım ve sürdürülebilir yaşam neden gerekli?” ve Sena Subaşı’nın “Sağlıklı beslenmek takıntıya dönüşünce” yazısı oluyor. Ayrıca dosyada Lacivert Yazı İşleri’nin hazırladığı “Alternatif gıdalara ve geleceğin tarımına hazır mısınız?” başlıklı bir hareketli sayfa yer alıyor.
Dosyada Ertan Özyiğit ile “Asıl amaç insanı azaltmak” başlığıyla 21’inci yüzyıla neden felaketler çağı dendiğini ve gelecekle ilgili ortaya atılan komplo teorileri hakkında konuştuğumuz bir röportaj yer alıyor. 3 Soru 3 Cevap bölümünde bu ay Assalam kurucu ortağı ve aktivist Nazan Yalçınkaya sorularımızı yanıtlıyor. Birol Biçer’in “Dünyadan Portreler” ve “Dünyadan Haberler” kısmı ile zenginleştirilen dergide Çocuklarla Koşan Kadınlar köşesine bu ay “Birileri aile kurumunun köküne kibrit suyu dökmek istiyor” başlığıyla Prof. Dr. Elif Nuroğlu konuk oluyor. Dergide yer alan diğer makaleler ise Betül Özel Çiçek’in “Bir gelecek tahayyülü değil, karıncanın duası”, Gökhan Ergür’ün “Koronavirüs’e karşı psikolojik direnci artırma”, Hakan Kekeç’in “Pandemilerin değiştirdiği zihin dünyamız” ve Yusuf Adıgüzel’in “Yeryüzünün lanetlileri: Mülteciler” yazısı oluyor.

Liste Fiyatı: 7,00
Yayın Tarihi: 30.03.2020
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Bu üründen 41 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/lacivert-yasam-kulturu-dergisi-sayi-67-nisan-2020/537369.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11185484/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner