banner
Manik & Dikkat! Tanıdığınızı Sandığınız Kişiler Manik Olabilir Hatta Siz Bile!

Manik Dikkat! Tanıdığınızı Sandığınız Kişiler Manik Olabilir Hatta Siz Bile!

Kendisinde de bipolar hastalığı olan Terri Cheney, kitabında anı-roman biçimiyle okurların hastalığın bir insanın hayatını nasıl alt üst ettiğine ilk elden tanıklık etmelerini sağlıyor. Manik, özenli ve yetkin çevirisiyle son derece akıcı ve anlaşılır tarzda Bipolar hastalığı anlamak isteyenler için güçlü bir kaynak.

Amerikan Ruh Sağlığı sistemi hakkındaki gözlemleri belgesel değeri taşıyan Cheney, hastalığın belirtilerinin hasta için taşıdığı anlamı, dışarıdan bakanlara çok tuhaf, hatta delice gelen davranışlara neden olan suhsal süreçleri çok başarılı bir şekilde aktarmış. Hastaları tedavi eden başta psikiyatri olmak üzere tüm ruh sağlığı çalışanları, dikkatsizce sarf ettikleri sözlerin, onlara çok sıradan gelen bazı davranışlarının hastalar tarafından nasıl algılandığını ve onlara nasıl ıstırap verdiğini de Manik'te bulacaklar.

Manik, bipolar hastalığı anlamak isteyen hastalar, hasta aile ve yakınları ve ruh sağlığı çalışanlarının mutlaka okumaları gereken bir kaynak kitap.

Prof. Dr. Selçuk Candansayar

Liste Fiyatı: 13,43
Yayın Tarihi: 05.06.2009
ISBN: 9789750166280
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 248
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 140 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/manik-dikkat-tanidiginizi-sandiginiz-kisiler-manik-olabilir-hatta-siz-bile/131462.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:28012/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner