banner
Masa Dergi Sayı:16 Mayıs 2018 Friedrich Nietzsche

Masa Dergi Sayı:16 Mayıs 2018 Friedrich Nietzsche

Masa Dergi; edebiyat, sinema, müzik, resim, tiyatro, dizi türündeki inceleme yazıları ve özgün öykü, deneme, şiir çalışmalarıyla ülkemizin en çok okunan kültür-sanat-edebiyat dergisi.
Derginin 16. sayısının dosya konusu; “Kopmak zordur, bir bağı ortadan kaldırmak acı vericidir. Fakat çok geçmeden yerine yeni bir kanat çıkar.” sözlerinin sahibi, tüm hayatı boyunca yaşamın anlamını sorgulayan filozof ve yazar Friedrich Nietzsche.
16. sayıya katkı sağlayan isimler: Hıfzı Topuz, Sumru Yavrucuk, Buket Uzuner, M. K. Perker, Haydar Ergülen, Murat Tavlı, Tuba Karamuklu, Gamze İyem, Funda Acar, Şafak Akyazıcı, Yasa Baykoz, Nur neşe Şahin, Engin Poyraz, Celine Symbiosis, Şenay Tanrıvermiş, Handan Balıoğlu, Yıldız Ertan, Alican Bayar, Firkan Gülaydın, Önder Şit, Seda Yıldız, Ahmet Berk Duman, Ahmet Uzun.

Liste Fiyatı: 10,00
Yayın Tarihi: 01.05.2018
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 56
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 21 x 30 cm

Bu üründen 48 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/masa-dergi-sayi16-mayis-2018-friedrich-nietzsche/509082.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9231023/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner