banner
Maskesiz Soygun & Bir AKP Belge'seli

Maskesiz Soygun Bir AKP Belge'seli

AKP iktidarı deveyi havuduyla yutan bir yolsuzluk siyasetinin ve hırsının zebunu oldu... Lider tayfası, akraba taallukat, damat gelin, çoluk çocuk birdenbire nasıl zenginleştiler?.. 300 küsur sayfalık kitapta kanıtları, belgeleriyle birlikte AKP yolsuzlukları anlatıla anlatıla bitirilemiyor...
İlhan SELÇUK

İlhan Taşcı dört dörtlük bir araştırma yapmış, ülkemizi kimlerin yönettiğini ve "marifetlerini" belgelerle konuşturmuş. Tarikat-siyaset-ticaret üçgeninde ortaklaşa hortum ve karanlık ilişkiler...İlhan Taşcı'yı kutluyorum. Kravatlı soyguncuların eseri olan "maskesiz soygunu" yakalamış, "bir AKP belgeseli" yapmış ve kitap yazmış. Mutlaka okuyun.
Emin ÇÖLAŞAN

Yolsuzlukla savaşın söylemiyle yola çıkan, ama kendi döneminde yolsuzluk markası 'alidibo' yu yaratan iktidarın başbakanının, bakanlarının; kardeşler, çocuklar, enişteler, damatlar ve yandaşlarının ekonomisinin hızla gelişip serpilişinin dünden bugüne belgeli öyküsü... Bu kitabı alın ve okuyun ki, bütün gerçekleri öğrenin!
Ali SİRMEN

Vurgunun, soygunun, yolsuzluğun belgeseli olan "Maskesiz Soygun" AKP iktidarının gerçek yüzünü ortaya koyuyor...
Ye babam ye!..
Hikmet ÇETİNKAYA

Sevgili kardeşim, Cumhuriyet gazetesi muhabiri İlhan Taşcı, tamamen belgelere dayanarak yazdığı kitapta, talan ve soygunu inkâr edilemez biçimde ortaya koymuş.
Ümit ZİLELİ

Liste Fiyatı: 240,00
Yayın Tarihi: 28.07.2009
ISBN: 9786054183142
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 318
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 59 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/maskesiz-soygun-bir-akp-belgeseli/126296.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:27527/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner