banner
Mektuplar / Orhan Suda - Halim Spatar

Mektuplar / Orhan Suda - Halim Spatar

“Yapılacak çok şey var: Geri kalan vaktimizin neresine sığdırabileceğiz yapmak istediklerimizi? Gün yetmiyor sevgili dostum. Öğrenmeye, bilgilenmeye susamışlığımızı hiçbir şey gideremiyor.Bir de delikanlı bir ateş var yüreğimizde.Tuhaftır, hâlâ otuzundaymışız gibi seğirtiyoruz sokaklarda.Sanırım hep böyle devam edecek bu. Hiç sönmeyecek içimizdeki hız.”
Orhan Suda

“Her şeyi, yaşanmış olguları titizlikle değerlendirerek, yeniden ele almamızın gerektiği bir dönemde bulunduğumuz kanısındayım. At gözlüklerimizi yıllar önce çıkardığımızı bilirsin. Şimdi, geçirdiğim günlerin değerini daha iyi anlayarak, hiçbir pişmanlık duymadan, tam aksine, yaşadıklarımdan büyük kıvanç duyarak, insanoğlunun, gökleri fethedeceğine inanıyorum.”
Halim Spatar

Yazar ve çevirmen Halim Spatar ile Orhan Suda' nın altmış yıllık dostluğunun belgeleri olan mektuplar, güncel hayattan sanata, edebiyattan resme, müzikten felsefeye ve siyasete uzanan konular bağlamında, çeyrek asırlık bir dönemin Türkiye’den ve yurtdışından görünümünü sunuyor okuruna. “1952’de Harbiye Askeri Cezaevi’nde tanıdığım, beraber oluşturduğumuz altmış yıllık bir arkadaşlığın/dostluğun umut dolu, daima güven verici, en zor şartlarda bile gülümseyen simgesidir. Halim” diyor Orhan Suda.

Liste Fiyatı: 180,00
Yayın Tarihi: 16.06.2011
ISBN: 9789750405839
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 237
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 23 cm

Bu üründen 1 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
108,00

Süper Fırsat?

Genellikle 4-6 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 286

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
banner
banner
banner
loading
banner
banner