banner
Mimari ve Kentsel Koruma & Prof.Dr. Nur Akın'a Armağan

Mimari ve Kentsel Koruma Prof.Dr. Nur Akın'a Armağan

YEM Yayın Mimari ve Kentsel Koruma / Prof.Dr. Nur Akın’a Armağan adını taşıyan yeni kitabını yayımladı. Türki-ye’de “Kırsal ve Kentsel Yerleşmelerde Koruma” denildiğin-de ilk akla gelen isimlerden biri olan İstanbul Teknik Üniver-sitesi Mimarlık Fakültesi emekli öğretim üyesi ve Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Nur Akın’a armağan edilen kitap mimari ve kentsel koruma konu-larına yönelik makalelerden oluşuyor.

Prof.Dr. Nur Akın’ın yürütücülüğünde hazırlanan yüksek lisans ve doktora tezlerinden geliştirilen makaleler ve öğre-tim üyesi dostlarının yazılarından oluşan kitap, Prof.Dr. Akın’ın İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde uzun yıllar birlikte çalıştığı, tez danışmanlığını yaptığı eski öğrencilerinden Prof.Dr. K. Kutgün Eyüpgiller ve Doç.Dr. Zeynep Eres tarafından yayıma hazırlandı.

Korumanın kentsel boyutta ele alınması yaklaşımından hareketle ülkemizde gerçekleştirilen ilk çalışmaların pek çoğunda görev alan Prof.Dr. Nur Akın’a armağan edilen bu kapsamlı çalışma “İstanbul Araştırmaları”, “Kentsel Mimarlık Araştırmaları” ve “Kırsal Mimarlık Araştır-maları” olmak üzere üç bölümden oluşuyor. Mimari ve Kentsel Koruma / Prof.Dr. Nur Akın’a Armağan adını taşıyan kitapta 33 akademisyene ait toplam 31 makale ve yazı yer alıyor.

Liste Fiyatı: 32,41
Derleyici: Kemal Kutgün Eyüpgiller
Derleyici: Zeynep Eres
Yayın Tarihi: 17.04.2013
ISBN: 9789944757973
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 504
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 18 x 24 cm

Bu üründen 17 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mimari-ve-kentsel-koruma-profdr-nur-akina-armagan/301109.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:129209/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner