banner
Minotor'u Kışkırtmak

Minotor'u Kışkırtmak

Dünya edebiyatının en tartışmalı isimlerinden Anaïs Nin hayatı boyunca başkalarının kaçtığı, cinsellik, kürtaj, ensest ve evlilik dışı ilişkiler gibi konuları yazdı. Nin’in, Henry Miller ve eşi June’la ilişkisinden de beslenip kaleme aldığı, “kadın gelişiminin öyküsü” diye nitelendirdiği beş kitaplık İçsel Kentler serisi şairane üslubu ve dürüstlüğüyle iz bırakan bir başyapıt oldu. Serinin beşinci ve son kitabı Minotor’u Kışkırtmak’ta ise Lillian evliliğindeki sorunları unutmak için Meksika’ya seyahat ediyor.
 
Lillian güneşin her şeyi altın rengine boyadığı Golconda’da. Evliliğini bir kenara bırakması, her türlü düşüncesini ortadan kaldırıp sadece zevk alması, durağan hayatına can üflemesi lazım. Neyse ki dertlerini ardında bırakmaya çalışan biriyle daha tanışıyor burada. Doktor Hernandez. Ancak herkesin yolculuğu başka ve bazılarınınki çok daha korkunç.
 
Anaïs Nin, Minotor’u Kışkırtmak ile İçsel Kentler serisini herkesin içindeki labirentte saklı canavarla yüzleşip kapatıyor ve unutmanın ne anlama geldiğini sorguluyor.

 
“Hakiki ve tartışmasız bir deha.” –Rebecca West
 
“Henüz var olmayan bir dünya için yazıyordu, böylece o dünyanın gerçekleşmesini sağladı.” –The Guardian
 
İçsel Şehirler serisi 5. kitap

Liste Fiyatı: 220,00
Çevirmen: Püren Özgören
Yayın Tarihi: 12.11.2020
ISBN: 9786257737289
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 176
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 107 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
165,00

Genellikle 4-6 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 270

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 151,80
banner

loading
banner
banner
banner
loading
banner
banner