banner
Noktalar Arasında Kalan

Noktalar Arasında Kalan

Yaşamınız sırasında yürüyüp giderken, bazı dönemler sizi öylesine derinden etkiler ki, sonlarına birer nokta koyup onları aştığınızı sanırsınız. Oysa aslında o noktaların arasında takılıp kalmışsınızdır.
Noktalar; artık yaşamınız boyunca sizi rahatsız edecek, verdiğiniz kararları sorgulatacak, yakanıza yapışıp sizi engellemeye, geri döndürmeye, o dönemleri tekrar yaşamaya zorlayacaklardır.
Onlardan kurtulmak istediğinizde, kendi üzerinizde birçok ‘sancılı değişimi’ gerçekleştirmekten başka çareniz olmadığını göreceksiniz.
Bu romanı; birisi 12 Eylül 1980 askeri darbesine, diğeri 1988 dünya ekonomik krizine rastlayan iki ayrı dönemde yaşadıklarımdan yararlanarak yazdım.
Amacım, bu ülkenin siyasi ve ekonomik gelişmelerinin etkisi altında; çalışan, seven ve kendisini gerçekleştirmeye çalışan ‘idealist’ bir insanın, düşünsel ve duygusal hikayesini anlatmaya çalışmaktı.
Güzel ülkemin güzel insanlarına ve hikayemi paylaşabildiğim herkese, yüreğimden kopup gelen içten sevgilerimi iletiyorum.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 22.03.2021
ISBN: 9786257649896
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 484
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 72 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
240,00

Genellikle 2-4 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 218

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/noktalar-arasinda-kalan-/576531.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11388826/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner