Ne Okusam Listeleri:

Nutuk (Çizgi Roman)

“Büyük Atatürk’ün Nutuk eserinin gençler için çizgi roman halinde sunulma fikri güzel. Nutuk, Mustafa Kemal Atatürk’ün 1927’de İstiklal Savaşı ve Cumhuriyet'in kuruluş yıllarını Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerine altı gün boyunca okumasından meydana gelen bir ‘res gestae’, bir otobiyografidir. Geniş kitlelere tavsiye edilir. Konulara giriş ve başlangıç için bu tür yayınlar gereklidir.”
 
İLBER ORTAYLI
 
“Nutuk Kurtuluş Savaşı'mızın ve Cumhuriyet'in en önemli belgesidir. Çocuklarımız bu metni okuyarak büyümeli.”
 
ZÜLFÜ LİVANELİ
 
“Saygıdeğer efendiler,
 
Sizi günlerce alıkoyan uzun ve ayrıntılı konuşmam, en sonunda, geçmişte kalmış bir dönemin hikâyesidir. Bunda, milletim için ve gelecekteki çocuklarımız için dikkat ve uyanıklık sağlayabilecek bazı noktalar belirtebilmişsem, kendimi mutlu sayacağım.
 
Efendiler, bu konuşmamla, milli hayatı bitmiş sanılan büyük bir milletin, bağımsızlığını nasıl kazandığını, bilim ve tekniğin en son esaslarına dayanan milli ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğunu anlatmaya çalıştım.
 
Bugün ulaştığımız sonuç, yüzyıllardan bu yana çekilen milli felaketlerden doğan uyanışın ve bu sevgili vatanın her köşesini sulayan kanların bedelidir.
 
Bu sonucu, Türk gençliğine emanet ediyorum.”
 
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Liste Fiyatı: 425,00TL
Derleyici: Senem Kale
Yayın Tarihi: 21.05.2025
ISBN: 9786050983067
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23 cm
Bu üründen 1.208 adet satın alındı.
Kitapyurdu Fiyatı:
334,69TL
Kazanacağınız Puan: 200
24 Saatte Kargoda
Stok miktarı: 10+
Platin Üyelere Özel Fiyat 307,91TL
Okuma Listeleri:
52 kişi
10 kişi
44 kişi