banner
Oğlum Artık Ergen - Kızım Artık Ergen

Oğlum Artık Ergen - Kızım Artık Ergen

Pek çok insan için hayatın en sancılı dönemlerinden birisidir ergenlik. Hem sadece ergenler için değil onların ebeveynleri için de durum aynıdır. Ergenlik çağındaki kızları ve oğullarının yaşadığı sıkıntılar anne-babalar için de yıpratıcı bir etkiye sahiptir. Peki bu dönemde yaşanan sıkıntıları rahatlıkla karşılayabilmek, bu sıkıntılarla yıpranmadan baş edebilmek mümkün mü? Konu üzerinde bilgi sahibi olunursa neden olmasın?

Çocuk ve ergen sağlığı üzerinde ülkemizdeki en yetkin isimlerden biri olan Prof. Dr. Atilla Büyükgebiz Ergenlik "Oğlum Artık Ergen" ve "Kızım Artık Ergen" adını verdiği eseriyle huzurlarınıza çıkıyor. Hem kız hem de erkek çocuklarda bu dönemde yaşanan değişimleri detaylarıyla ele alan eser okuyucularına sunuluyor. Ergenlik döneminde vücutta yaşanan değişimler, ergenlikte beslenme, ergenlik dönemi sorunları, ergenlikte aile ilişkileri gibi önemli konular hakkında oldukça bilgilendirici bir içeriğe sahip olan eser DEVA Yayıncılıkın sunumuyla kız ve erkek çocuklarının ergenlik dönemi hakkında bilmek isteyeceğiniz her türlü bilgiye sahip.

Liste Fiyatı: 15,74
Yayın Tarihi: 08.09.2014
ISBN: 9786055013219
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 5 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/oglum-artik-ergen-kizim-artik-ergen/348486.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:964789/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner