banner

Okur Kitap Dergisi Sayı 9 Mart-Nisan-Mayıs 2019

Okur'un 9. sayısı ile huzurlarınızdayız.
 
Birlikte 3 yılı geride bıraktık. Umarız her sayıda heyecan ve keyifle hazırladığımız dosyalar, söyleşiler, özel köşe ve bölümler, çeviriler, haberler, kitap inceleme yazıları ve daha pek çok şeyi okurken sizler için de heyecanlı ve keyifli oluyordur. Artarak devam eden desteğiniz bize bu yönde ciddi bir umut veriyor. Eksik olmayınız...
 
Bu sayımızda prestij kitaplara dair özel bir dosya hazırladık. Eksileriyle, artılarıyla prestij kitapların bugün ne mana ifade ettiğine dair bir değerlendirme sunmaya çalıştık. Orta sayfa söyleşimiz yılın fikir adamı ödülünü alan ve çarpıcı bir esere imza atan Cengiz Anık Hocamızla oldu. Yine zengin söyleşiler barındıran bir sayı sunmaya çalıştık. Sayfalar ilerledikçe Tarık Tufan, Samed Karagöz, Tanıl Bora, Handan Acar Yıldız, Dursun Çiçek söyleşileri ile karşılacaksınız.
 
Sabahattin Ali kitapları üzerinden telif hükmünün kalmasıyla birlikte 40'ı aşkın yayınevi yazarın eserlerini yayımlamaya başladı fakat bazı sorunlar ortaya çıktı. Alaaddin Serhan Yaman'ın yazısını atlamamanızı öneririz.
 
Her sayıda birbirinden güzel yazarlarımız nitelikli metinler sunmaya devam ediyorlar ve yenileriyle sizleri buluşturmayı çok istiyoruz. Bu sayıdan itibaren "içinde kitap geçen öyküler" köşesi ile Mustafa Çiftçi de bizimle birlikte olacak.
 
Lütfen bize düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi yazın: okur@okurdergisicom

Daha güzel sayılarda buluşmak dileğiyle...
 

Liste Fiyatı: 13,00
Yayın Tarihi: 08.03.2019
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Bu üründen 125 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/okur-kitap-dergisi-sayi-9-martnisanmayis-2019/496049.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8289214/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner