banner
Performans Denetimi & İlçe Yönetimi İçin Bir Model

Performans Denetimi İlçe Yönetimi İçin Bir Model

Kamu hizmetinin “sürekliliği” ve “değişkenliği” ilkeleri süre gelen idari faaliyetlerin ortaya çıkan yeni ihtiyaçlara ve yaklaşımlara uyarlanmasını gerekli kılar.Yeni ihtiyaçların karşılanması için eski yöntemler yeterli olmayabilir.Bu nedenle kamu yönetiminin temel felsefesine aykırı olmadığı müddetce özel sektörde etkinlik ve verimliliği artıran uygulamaların kamu hizmetlerinde kullanılması gerekmektedir.
 
Bu kitap, performans denetimine bu açıdan yaklaşmakta; bu ilkenin kamu yönetimine nasıl uygulanabileceğini hem teorik hem de uygulama bakımından etraflıca sorgulamaktadır. Performans denetiminin “hukukilik” ve “yerindelik” denetimlerini tamamlayıcı boyutuna dikkat çekilmektedir.Kitapta ayrıca Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde ilçe yönetimlerinin başında Cumhurbaşkanının idari yürütme vasıtası olan kaymakamların performanslarının denetlenmesine ilişkin bir model önerisine yer verilmiştir.

Liste Fiyatı: 120,00
Yayın Tarihi: 01.09.2018
ISBN: 9786058151352
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 224
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm
Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 89,70
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/performans-denetimi-ilce-yonetimi-icin-bir-model/543187.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11238252/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner