Play Doh Rakamları ve Saymayı Öğreniyorum (B3406)

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
banner
Play-Doh'un yeni serisi "Shape & Learn / Şekil Ver & Öğren", kullanımı kolay setleri ve eğlenceli aktivite önerileriyle çocukları yaratıcı oyunlarla öğrenmeye teşvik ediyor, onların temel becerilerini geliştiriyor.

Rakamları ve Saymayı Öğreniyorum seti, minik ellerin kolayca kullanabilecekleri büyük şekilli damgalar ile çocukların rakamları ve sayıları algılamalarına, kıyaslama ve karşılaştırma yapmalarına yardımcı oluyor, duyusal motor gelişimlerini destekliyor ve hayal güçlerini geliştirmelerini teşvik ediyor.

Kutuya dahil 8 sayfalık aktivite kılavuzu ve çift taraflı oyun örtüleri ile anneler, kolaydan zora doğru giden aktivitelerle her oyun deneyimini çocuklarına özel hale getirebiliyor.
Eğlenceli ve yaratıcı oyunlarla miniklerinin rakamları ve saymayıkeşfetmelerine yardımcı oluyor.

Rakamları ve Saymayı Öğreniyorum'un kutusunda 8 damga, 2 çift taraflı oyun örtüsü, 10 kart, "Birlikte Şekil Ver & Öğren" Kılavuzu ve 3 kutu Play-Doh oyun hamuru yer alıyor.

Liste Fiyatı: 76,90
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/oyuncak/play-doh-rakamlari-ve-saymayi-ogreniyorum-b3406/457878.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5764348/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
banner
loading
banner
banner