Q Bebek Hafıza - Eşleştirme Kartlarım- Hayvanlar

Q Bebek Hafıza - Eşleştirme Kartlarım- Hayvanlar

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 41,26
banner

loading
banner
0-3 YAŞ GELİŞİM ve Q BEBEK
0-3 yaş arasında yürüme, konuşma, iletişim kurma, düşünme, akıl yürütme ve sorun çözme gibi birçok beceri kazanılır. Bu beceriler, döneminde kazandırılmaz ise sonraki dönemlerde kazandırılması zor olabilir. Bu dönemdeki eğitimler sadece dil, matematik ve problem çözme gibi akademik başarıları değil aynı zamanda toplumsal yaşam için gerekli olan toplumsal kurallar, iletişim kurma, empati, sorumluluk alma, iş birliği gibi sosyal becerileri geliştirmesi ve öğrenmeyi güçlendirmesi açısından da önemlidir.
Bu temelde 0-3 yaş dönemi bebek ve çocuklarımızın IQ & EQ gelişimlerinin ve gelişim alanlarının da doğru şekilde desteklenebilmesine yönelik olarak olarak Erken Çocukluk Eğitim Programı çerçevesinde hazırlanan ve wwwqbebekcom portalımızdan her aya özgü içeriklerle ücretsiz olarak ailelerimizin kullanımlarına sunulan üstün bir gelişim programını da destekleyici nitelikte ve pedagojik ilkeler doğrultusunda Çocuk Gelişim Uzmanlarımız tarafından hazırlanmış, zengin içeriklere sahip Q Bebek Eğitim & Gelişim Kartlarımızı ailelerimiz, eğitimciler ve eğitim kurumlarımızın kullanımına yönelik hazırladık.
Q BEBEK HAFIZA & EŞLEŞTİRME KARTLARIM - HAYVANLAR KULLANIM
Q Bebek Hafıza & Eşleştirme Kartlarım - Hayvanlar 21 ay ve üstü bebeklerimiz için hazırlanmıştır.
Setimizde 16’şar kart ve 3 gruptan oluşan toplam 48 mukavva vardır.
İlk gruplar hafıza kartları ve oyunu, ikinci gruplar ise eşleştirme kartları ve oyunu şeklinde kullanılır.
Hafıza kartları grubu birbirinin aynı olan ve anne hayvanlardan oluşan 36 karttan, eşleştirme grubu ise 18 anne hayvan ile 18 yavru hayvandan oluşmaktadır.
Hafıza kartlar ile çalışma yaparken kullanılacak aynı olan anne hayvan kartlarından istenilen sayıda kartın resimli yüzleri kapalı olacak şekilde kullanılır. Kapalı olan kartlar içinden herhangi bir kart açılır ve daha sonra başka bir kart açılır. Resimler aynı ise bu 2 kart oyun dışına çıkarılır, farklı ise ikisi de kapatılarak tekrar oyuna dahil edilir. Aynı anne hayvanı bulan kişi oyuna devam eder. Açılan kartlar birbirinden farklı ise sıra diğer oyuncuya geçer.
Eşleştirme kartları ile çalışma yaparken birçok farklı oyun oluşturabilirsiniz. Bunlardan biri kullanılacak aynı olan anne hayvan kartlarından istenilen sayıda kartın resimli yüzleri açık olacak şekilde oyunculara eşit sayıda dağıtılır. Anne hayvanların yavrularından oluşan yavru hayvan kartları ise kapalı şekilde durur. Sıradaki  oyuncu kapalı olan yavru hayvan kartlarından birini açar ve eğer elinde bulunan hayvanın yavrusunu bulursa elindeki eşleşen kartları oyundan çıkarır ve bu şekilde devam eder.
Eğer çekilen kart oyuncunun elinde bulunan anne hayvan kartlarının biri ile eşleşmez ise çekilen kart kapatılır ve sıra diğer oyuncuya geçer.
Elindeki kartları ilk bitiren oyuncu oyunu kazanır.
Q Bebek Hafıza & Eşleştirme Kartlarım - Hayvanlar ailelerimiz , okul öncesi eğitim ve özel eğitim kurumları tarafından rahatlıkla kullanılabilecek şekilde hazırlanmıştır.

Liste Fiyatı: 69,00
Yayın Tarihi: 02.09.2016
Barkod: 8681465072553
Boyut: 12 x 20 cm
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/urun/q-bebek-hafiza-eslestirme-kartlarim-hayvanlar/402517.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11283763/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
banner
loading
banner
banner