banner
Saatlar Şehadete Ayarlı & Bir Mücahidin Cihad Günlüğü

Saatlar Şehadete Ayarlı Bir Mücahidin Cihad Günlüğü

Bu kitap, Afganistan-Pakistan ekseninde cihada katılmış Türkiyeli bir mücahidin tuttuğu cihad günlüklerinden oluşmaktadır. Neredeyse günü gününe tutulan notlarda, cihad ortamı bütün cepheleriyle tasvire çalışılmıştır. Cihad amacıyla yola çıkıldığı andan itibaren çekilen zorluklardan başlanarak; muaskerde eğitim, ekonomik ve coğrafi şartların ağırlığı, mücahid grupların menşei, cihad-ibadet bütünlüğü, şer’î ilimlerin öğrenilmesi, ibadet ve fikrî tutarlılık gibi birçok konu yeri geldikçe işlenmiştir.
Mücahidlerin cihada çıkabilme yolunda gösterdikleri fedakârlıkların da yer yer anlatıldığı günlük, aynı zamanda, cihadın farziyetine inandığını söyleyen, ama çıkmamak için mazeretler üretenlere hiçbir mazeretlerinin olmadığını da hatırlatmaktadır.
Pakistan’ın mücahidlere karşı takındığı olumsuz tavrın da anlatıldığı eser, İslam dünyasının izzetinin cihada bağlı olduğunun altını çizerek tüm Müslümanları cihadda buluşmaya davet etmektedir.
Bütün bir İslam coğrafyasındaki cihadî hareketlere küçük de olsa bir katkı sunması ümidiyle…

Liste Fiyatı: 33,00
Yayın Tarihi: 11.11.2013
ISBN: 9786055350475
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 256
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 86 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/saatlar-sehadete-ayarli-bir-mucahidin-cihad-gunlugu/322916.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:109837/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner