banner
Sarvan & Kaşif ve Usta Süvari

Sarvan Kaşif ve Usta Süvari

bir bilinçle yükselen kendini doğurtmadı mı? Neydi yaratılışın varlık amacı? Bilmeyene bunu bildirmek olsa gerek ki, kalbe düşen bir çağrıyla başladı bilgeliğin seferi. Duyup da peşinden gitmekti kâşifin kaderi.
Peki ya senin davetnamen, seni rüyalar – belki de gerçekler – âlemine götürecek sihirli bir masal kitabı olsaydı, cesaretin olur muydu okumaya?
Masal içinde bir masaldır Altan’ın hikâyesi. Her şey, büyük hayalleri olan Sarvan’ın Devler Vadisi’ne çıktığı bir yolculukla başlar. Serüvenlerle dolu uzun ve çetrefilli yolculuk, onu hiç de ummadığı diyarlara götürür. Aşıp geçtiği dağlarda keşfettikleriyle hep yeni bir Sarvan’a evrilir.
Altan ise, okuduğu masal kahramanıyla paralellikte giden içsel bir yolculuktadır. Bu sadece onu kendi macerasına çıkaracak bir hazırlık aşamasıdır. Çünkü bilgelik bilginin deneyimlenmiş halidir. Bu masal sadece bir başlangıçtır ve kaderi okuyucusunun ellerindedir.
Asıl soru şudur; Altan masalı nasıl bitirecek?...
Süptil mesajların metaforik bir anlatımla katmanlar arasına gizlendiği serüvenimsi olaylar örgüsü ile kurgulanmış bu roman, tüm gerçek üstülüğüne rağmen yaşam düzleminde onu hayatın gerçekleri ile kesiştirebilecek okurlarına hitap ediyor.

Liste Fiyatı: 133,00
Yayın Tarihi: 23.03.2020
ISBN: 9786052307380
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 328
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 30 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
103,74

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 74

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin ÃœyeliÄŸi Hemen BaÅŸlat
Platine Özel Fiyat: 93,37
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sarvan-kasif-ve-usta-suvari/535414.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11148930/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner