banner
Sayı :15 Aralık 2012 İtibar Edebiyat ve Fikriyat Dergisi

Sayı :15 Aralık 2012 İtibar Edebiyat ve Fikriyat Dergisi

İtibar’ın Aralık sayısının kapağında Nazan Bekiroğlu ve Abdullah Harmancı ile yapılan söyleşiler duyuruluyor. Derginin bu sayısı da şiir ağırlıklı bir içerikle hazırlanmış. Farklı kuşak ve şiir görüşlerine mensup yirminin üstünde şairin şiirlerine yer veriliyor bu ay dergide. Bu sayının öyküleri Cemal Şakar, Mihriban İnan Karatepe, Müzeyyen Çelik, Görkem Evci ve Kâmil Yeşil imzalarını taşıyor.
İtibar’ın Aralık sayısının düzyazı sayfaları Berat Demirci’nin “Köpekler ve İnsanlar” başlıklı denemesiyle açılıyor. Bunu, Hüsrev Hatemi ve Mustafa Akar’ın yazıları izliyor. Mustafa Ruhi Şirin “Paris Günlükleri”yle, Cahit Zarifoğlu “Aslan ile Eşek” oyunuyla bu ay İtibar’da. Lütfi Bergen, Ercan Yıldırım, Murat Erol ve Kâmil Yeşil ise fikriyat yazılarıyla dergiye katılıyorlar. Abdullah Harmancı öykü yazılarını “Öykü Günlüğü” üstbaşlığı altında sürdürüyor. Tarık Tufan ise öykü tadındaki günlük notlarıyla geçen ay olduğu gibi bu ay da İtibar’da.

Liste Fiyatı: 9,90
Yayın Tarihi: 01.12.2012
ISSN: 9782146585009
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 96
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19.5 x 27 cm

Bu üründen 31 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/sayi-15-aralik-2012-itibar-edebiyat-ve-fikriyat-dergisi/286727.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:258139/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner