banner
Sayı :5 Şubat 2012 İtibar Edebiyat ve Fikriyat Dergisi

Sayı :5 Şubat 2012 İtibar Edebiyat ve Fikriyat Dergisi





Bu sayının kapağında, beşinci şiir kitabı kısa bir süre önce yayınlanan Şair Hüseyin Akın yer alıyor. Ahmet Edip Başaran’ın Akın’la yaptığı söyleşi, şairin dünyasına yine bir şairin nüfuz edebileceğinin kanıtı gibi. “Şiirin Fitilini Ateşleyen Bir Şeyler Olduğuna İnanıyorum” başlıklı bu söyleşi, sadece son kitabı Ömrümün Kısa Günü’ne değil, şairin bütün şiir macerasına dair de önemli ipuçları içeriyor. Söyleşinin ardından gelen İbrahim Tenekeci imzalı yazı da Akın’ın yeni kitabına dışarıdan yapılan sağlıklı ve titiz bir bakışın ürünü.



Cevdet Karal, Gonca Özmen, Haşmet Babaoğlu, Furkan Çalışkan, Efe Murad, Hasan Selami Binay, Bülent Parlak, İbrahim Tenekeci, Mehmet Tepe, Hüseyin Akın, Emel Özkan, Habil Sağlam, Ertuğrul Rast, Murat Saldıray, Abdüssamed Bilgili ve Bülent Parlak bu sayının şairleri. Ayrıca William Blake ve Gabriela Mistral de tercüme edilen şiirleriyle bu sayıya dahil oluyor. Şubat sayısının şiire dair sürprizi ise Ahmet Murat’ın, dergilerde çıkan şiirleri masaya yatırdığı “Bugünlerde Şiir” yazısı.

Liste Fiyatı: 9,90
Yayın Tarihi: 02.02.2012
ISSN: 9782146585009
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 56
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19.5 x 27 cm

Bu üründen 23 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/sayi-5-subat-2012-itibar-edebiyat-ve-fikriyat-dergisi/268215.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:257623/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner