banner
Sıradışı Bir 28 Şubat Hikayesi & Trajikomik İşkence ve Zindan Hatıraları

Sıradışı Bir 28 Şubat Hikayesi Trajikomik İşkence ve Zindan Hatıraları

28 Şubat’la ilgili sayısız yazı yazıldı, sayısız kitap basıldı. “Sıradışı Bir 28 Şubat Hikayesi” adlı ve “Trajikomik İşkence ve Zindan Hatıraları” altbaşlıklı bu eser ise, sözkonusu yazı ve kitapların hiçbirine benzemeyen, bu bakımdan türünün ilk örneği sayılabilecek, adı gibi sıradışı bir çalışma.

Şöyle ki, burada ne 28 Şubat’ın kuru tarihi anlatılıyor, ne zulüm edebiyatı yapılıyor, ne de bu dönemin ideolojik, hukuki, siyasi veya ilmi bir analizi yahut eleştirisi yer alıyor.

Peki ne var bu eserde?

28 Şubat’a boyun eğen çoğunluktan ayrılıp darbeye direnen idealist ve aksiyoncu bir gencin –darbe yargı, polis, jandarma ve gardiyanına göre eylemci bir İslamcı militanın-, sokaklardan başlayıp önce karakola, sonra işkencehanelere, derken F-Tipi hücrelere, hatta yaralanıp hastanelere uzanan on senelik macerası, çoğunlukla mizahi bir dille ve hiç soluksuz okunan sahneleriyle hikaye ediliyor.

Liste Fiyatı: 11,11
Yayın Tarihi: 05.08.2014
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 161
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 75 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/siradisi-bir-28-subat-hikayesi-trajikomik-iskence-ve-zindan-hatiralari/345918.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:274682/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner