banner
Siz / Diyettesiniz

Siz / Diyettesiniz

Hedefiniz ister bir beden küçülmek olsun isterse Google Earth tarafından görülmemeye çalışmak hepimiz aynı gemideyiz. Düzinelerce diyet formülü denemiş olabilirsiniz, bir olimpik yüzme havuzunu ter damlalarınızla dolduracak kadar terlemiş de olabilirsiniz veya sıska görünmekle açlıktan ölmenin aynı anlama geldiğini düşünüyor olabilirsiniz. Bulduğunuz tüm o cevapları çöpe atın. İstediğiniz vücuda kavuşmak ve hep öyle kalmak için öncelikli olarak bilmeniz gereken tek bir şey var: Kendi biyolojiniz.
SİZ: Diyettesiniz kitabında Dr. Mehmet Öz ve Michael F. Roizen, hem biyolojik hem de psikolojik perspektif ile diyetin en yaygın gizli tehlikelerini günışığına çıkarttılar. Güncellenen bu baskıda var olan bütün o iyi şeyleri ve çok daha fazlasını bulacaksınız! Früktozun aşırı kilolu bir insan için nasıl bir zehre dönüştüğünü ve kilonuzun bel ölçünüz kadar önemli olmadığını öğreneceksiniz. Karnınızın içinde polis görevi gören “omentum” adlı organ hakkında bilgiler edinecek, bazı hatalar yapmanın neden kabul edilebilir olduğunu kavrayacak, sonra da onları tersine çevireceksiniz. Belki de en önemlisi, yapacağınız basit bir değişiklikle, günlük ihtiyacınız olandan 100 kalori daha az tüketerek beden ölçünüzde önemli bir farklılık yaratabilirsiniz.

Liste Fiyatı: 23,15
Çevirmen: Selim Yeniçeri
Yayın Tarihi: 10.05.2013
Orijinal Adı: You: On A Diet
ISBN: 9786054629381
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 544
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 23 cm

Bu üründen 1.264 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 16,51
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/siz-diyettesiniz/92434.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:132035/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner