banner
Socrates Düşünen Spor Şubat 2017 Sayı: 23

Socrates Düşünen Spor Şubat 2017 Sayı: 23

Socrates’in 23. sayısı raflardaki yerini aldı. Türkiye’de adını unutulmazlar arasına yazan Alex de Souza’nın kapağını süslediği sayı, ‘Şans’ ana teması üzerine kurulu.
 
Ana konunun yer aldığı ‘Merkez Kort’ bölümünün girişinde de yine Alex var. Brezilyalı efsanenin Fenerbahçe’yi bıraktıktan sonra verdiği en geniş röportajlardan biri, açılışı yapıyor. Şubat ayında tüm Türkiye’de satışa sunulacak Alex biyografisini kaleme alan Marcos Eduardo Neves’in makalesi ve uzun yıllar ona rakip olan Hürriyet Güçer’in görüşleri 20 sayfalık dosyanın diğer parçaları.
 
Okan Buruk ve milli voleybolcular Özge-Gözde Kırdar ile yapılan sohbetler, ana bölümün diğer öne çıkan içerikleri. Makûs talihini bir türlü yenemeyen Portland Trail Blazers ve belki de hayatını, kendisini bir uçak kazasından kurtaran şansına borçlu olan Uli Hoeness yazılarını da bu bölümde bulabilirsiniz.
 
Poker bir şans oyunu mu? Bowlingci Bill Fong o son lobutu düşürse daha mı iyiydi? Steven Kruijswijk bir daha İtalya Bisiklet Turu’nu kazanmaya yaklaşacak mı? Judd Trump mücadele ettiği çağın kurbanı mı? Tüm bu sorular da yeni sayının sayfalarında cevap bulacak.
 
23 numaranın öne çıkan diğer içerikleri, Ekpe Udoh ve Dirk Nowitzki söyleşileri. Basketbolseverler için yine Mike D’Antoni ve ligi şu sıralar kasıp kavuran Russell Westbrook yazıları da mevcut. Hem spor hem de edebiyat tutkunları ise John Berger’ın motosiklet hikâyesine ve Futbol Ateşi’nin yazarı Nick Hornby ile yapılan röportaja son sayıda göz atabilirler!

Liste Fiyatı: 12,00
Yayın Tarihi: 31.01.2017
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Bu üründen 108 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/socrates-dusunen-spor-subat-2017-sayi-23/415809.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:3090234/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner