banner
Tahta Kaplan

Tahta Kaplan

"Tekrar merhaba, dün vicdan hapishanesinin çıkış noktasından, kimlerin ne şekilde faydalandığından bahsetmiştik. Tekrar hatırlayalım. Kişi kendisini çeşitli sebeplerden dolayı vicdanen suçlu bulabilir ve kendisini vicdanen hapsetme hakkından faydalanabilir. Vicdan hapishane tesislerinden faydalanabilmesi, bireylere tanınan bir haktır.

Bunu hatırlattıktan sonra oryantasyonun bu gününde siz gardiyanların gözetiminde olan mahkûmlarla olan ilişkilerinde dikkat edilecek kurallardan, sınırlardan ve konsey ile devletlerin atama yetkisi olan gözcülerden bahsedeceğiz."


Dünya Üst Konseyinin görevlendirdiği eğitmen konuşurken gardiyan adayı, Dünyanın en zeki varlığı sayılan insanın neden hayatın her alanında eğitime ihtiyaç duyduğunu düşündü. Eğitim almadan kendi başına başıboş bırakılmadığı göz önüne alındığında insan denen canlı pek de zeki sayılmazdı. O sırada yanında oturan Çin ekibini temsil eden gruptan birisi ona doğru eğildi ve katlanmış bir kağıt parçası verdi. Açtı baktı. Kağıtta onun için belirledikleri ad yazıyordu. Kafasıyla onayladı.

Liste Fiyatı: 154,00
Yayın Tarihi: 17.06.2021
ISBN: 9786254121937
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 266
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 86 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
107,80

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 98

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tahta-kaplan-/584879.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11429303/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner