banner
Tanrı Kuramı

Tanrı Kuramı

Bir tarafta gerçekliğin yalnızca madde ve enerjiden ibaret olduğunu, her şeyin laboratuvar ortamında ölçülebileceğini veya teleskop aracılığıyla gözlemlenebileceğini ve eğer bunlar yapılamıyorsa onun var olmadığını varsayan materyalizm, indirgemecilik ve rastgelelilik öncülleri temeline dayalı olan geleneksel bilim vardır.

Diğer tarafta evrimi, 4.6 milyar yaşındaki Dünyayı ve dünya dinlerinin birbiriyle çelişen iddialarını hesaba katmayan Tanrı'ya ilişkin geleneksel dini dogmalar vardır. Tanrı Kuramı kitabında Bernard Haisch her iki dünya görüşünü de bir kenara bırakmakta ve hayatımıza anlam katacak ve aynı zamanda yeryüzündeki yaşam ve evren ile ilgili olarak keşfedilen her şey ile uyumlu olan yeni bir kuram sunmaktadır. Ona göre Nevvton "İşte Tanrı" derken haklıydı ve "Bu dünya yalnızca maddesel değil" derken yanılıyordu.

"Tanrı Kuramı bilim ve sin olgularını uzlaştırma girişiminde bulunan özgün düşüncelerle dolu bir bilim adamının yaklaşımıdır. Ona katılın veya katılmayın, güçlü tartışma konuları üzerinde düşünmelisiniz."
-Edgar Mitchell Sc. D.

Liste Fiyatı: 25,00
Çevirmen: İbrahim Şener
Yayın Tarihi: 31.12.2010
ISBN: 9786055752118
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 63 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin ÃœyeliÄŸi Hemen BaÅŸlat
Platine Özel Fiyat: 15,81
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/tanri-kurami/251784.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:13772/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner