banner
Taşları Konuşturan Adam & Bir Mimar Sinan Romanı

Taşları Konuşturan Adam Bir Mimar Sinan Romanı

Aşkın ve tükenmek bilmeyen bir arayışın zirvesinde geçen doksandokuz yılın nefes kesen hikâyesidir Taşları Konuşturan Adam.
Osmanlı’nın en ihtişamlı seyreden yüzyılı. Anadolu’nun bağrından devşirilen bir genç. Doğudan batıya yapılan çetin seyahatlerde dokunan bir mimari deha. Talihin açtığı aydınlık yolda emin adımlarla yürüyen ve başmimarlık mertebesine yükselen derviş yürekli bir bilge. Makamı yükseldikçe gönlü yayılan, sıfatları tevazua bürünen bir samimi mü’min.
Aşkını taşlara işleyen ve inancının temel esaslarını ölümsüz eserlerine nakşetmeyi başaran bir mana eri. Aşkın sarp yamaçlarında çıraklık, kalfalık ve ustalık merhalelerini tamamlamayı başaran bir dahi.
Taşları Konuşturan Adam’ı okurken bir imparatorluğun her köşesine tevhit mührünü vuran bir ustanın, ‘ölümsüz aşkını’ taşlara kazıyışına şahit olacak ve tarihe tanıklık edeceksiniz.

Liste Fiyatı: 14,00
Yayın Tarihi: 13.02.2014
ISBN: 9786051314044
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 436 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/taslari-konusturan-adam-bir-mimar-sinan-romani/332104.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:174387/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner