banner
Tuhaf Dergi Sayı:15 Haziran 2018

Tuhaf Dergi Sayı:15 Haziran 2018

Türkiye’nin önde gelen edebiyatçı, müzisyen ve gazetecilerini bir araya getiren Tuhaf Dergi, Haziran sayısı ile bayilerdeki yerini aldı. Haziran ayında on beşinci sayısıyla okurlarla buluşan Tuhaf Dergi güçlü kadrosuyla ve iddialı tasarımıyla yine dikkat çekiyor.
 
Ara Güler, Zülfü Livaneli, Mazhar Alanson, Selim İleri, Ahmet Mümtaz Taylan, Hakan Günday, Gündüz Vassaf, Selahattin Duman, Murat Uyurkulak, Tarık Tufan başta olmak üzere Türkiye’nin önde gelen edebiyatçı, müzisyen ve gazetecilerini bir araya getiren Tuhaf Dergi Haziran sayısı ile bayilerde. Tuhaf Dergi çıktığı günden beri kültür sanat dünyasının en çok konuşulan konularından birisi olmuştu. Haziran ayında on beşinci kez okurlarla buluşan olan Tuhaf Dergi güçlü kadrosuyla ve iddialı tasarımıyla yine dikkat çekiyor.
 
Geçtiğimiz ay Dövüş Kulübü kapağı ve dosyasıyla okurunu selamlayan derginin Haziran sayısının kapağında sinema tarihinde kendine has bir yeri olan Sil Baştan (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) bulunuyor. ‘Sana da öyle gelmiyor mu?’ mottosuyla çıkan derginin açılış yazısını Haziran ayında psikiyatrist ve psikoterapist Agah Aydın yazdı.  Sil Baştan için hazırlanan dosyada filmin yapımcısı Anthony Bregman, psikolog Şule Öncü ve Elis Şimşon hazır bulunuyor.
 
Haziran sayısında Tuhaf Dergi’nin en önemli sürprizi ise Nando Salva’ya konuşan Hollywood’un en önemli isimlerinden John Travolta. Haziran ayında Tuhaf Dergi’ye röportaj veren isimler ise Mehmet Turgut’a konuşan Türkiye’nin en önemli tiyatrocularından Ferhan Şensoy, Nurhak Kaya’ya konuşan müzisyen Teoman ve Türk müziğinin önemli isimlerinden Ayhan Sicimoğlu.
 
Mayıs ayında olduğu gibi müzisyen ve yazar Zülfü Livaneli, yazar Selim İleri, yazar Murat Uyurkulak, yazar Tarık Tufan, yönetmen Tayfun Pirselimoğlu, felsefeci Ahmet İnam ve dünya edebiyatının önemli isimlerinden İsrailli yazar Etgar Keret yazılarıyla Tuhaf Dergi’de yer alıyorlar.
 
Tuhaf Dergi, tüm Türkiye’de gazete ve dergi satan her yerde…

Liste Fiyatı: 9,90
Yayın Tarihi: 29.05.2018
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Bu üründen 341 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 7,53
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/tuhaf-dergi-sayi15-haziran-2018/464179.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6278823/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner