banner
Türklerin Psikolojisi & Tarihin Ruhumuzda Bıraktığı İzler

Türklerin Psikolojisi Tarihin Ruhumuzda Bıraktığı İzler

Düşünce dünyasının önde gelen isimlerinden Erol Göka, tarihe bugünden geriye doğru bakıyor, Türklerin bugün öne çıkan topluluk psikolojilerinin geriye doğru izini sürüyor.
Sözlü potlaç kültürü mirasına sahip olan ve halen göçebeliğin izlerini büyük ölçüde davranış kalıplarına yansıtan Türklerin ruh dünyasının objektif bir fotoğrafını sunuyor. Kitabı okuyup bitirdiğinizde bugün sokakta, dün Türk tarihinde gördüğünüz birçok olguya yorum getirebileceksiniz.

"Türkler, savaşçı-göçebe, oldukça enteresan ama dinleri pek gelişmemiş bir topluluktu. İslamiyet’le karşılaşmaları, dağılıp gitmeye mahkûm olan yapılarına adeta can suyu kattı. O dönemde şaha kalkan Türk varlığı, modernlikle karşılaşınca yeni bir sorunlar yumağının ortasında buldu kendini. Bu öykü, Türklerin Psikolojisi’nde ruhsal yapı ve dışa vuran davranışlar ölçeğinde ele alınıyor. Denemelerden oluşan, okuyanın seveceği, hatta gülüp eğleneceği ama en çok da kara kara düşüneceği bir kitap Türklerin Psikolojisi."

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 20,83
Yayın Tarihi: 01.03.2015
ISBN: 9789752636927
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 586 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/turklerin-psikolojisi-tarihin-ruhumuzda-biraktigi-izler/104256.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6378/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>