banner
Uçak / Obje Dizisi 1. Kitap

Uçak / Obje Dizisi 1. Kitap

Obje dizisinin 1. kitabı

Uçak, Proust’un tarif ettiği yüz, yüz yıl önce havalanan, ahşap, tel ve bezden yapılma uyduruk tasarımlardan, kanatları neredeyse uzayın sınırlarına değecek olan, egzotik materyallerden üretilmiş, günümüzün zarif tasarımlarına tümüyle “fiziksel makineler” ile ilgili bir kitaptır.
Konuyu on dokuzuncu yüzyıldan başlayarak ele alıp yirmi birinci yüzyıla kadar getiren kitap, sabit kanatlı, motorlu uçan makineye çeşitli perspektiflerden bakıyor ve uçağa, askeri amaçlarla geliştirilen bir makine, hız tutkusunun bir ürünü ve son olarak sanatçı, mimar ve yazarlar için bir esin kaynağı olarak yaklaşıyor.
Tasarımcıların ve mühendislerin ilham kaynağı; kültürün endüstrileşmiş hali; militarist hırsın silahı ve nihayetinde teknolojinin bize en yakın mucizesi olan uçaklar hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey Profesör David Pascoe tarafından hünerle kaleme alındı.

Liste Fiyatı: 30,00
Çevirmen: Levent Göktem
Yayın Tarihi: 03.02.2015
ISBN: 9786053222460
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 17 x 21 cm

Bu üründen 59 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ucak-obje-dizisi-1-kitap/360712.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1007652/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner