banner
Ultrametabolizma / Otomatik Kilo Kaybetme Programı

Ultrametabolizma / Otomatik Kilo Kaybetme Programı

Bedeninizde Saklı Duran Yağ Yakma DNA’nızı Uyandırın!

UltraMetabolizma kendi özel genetik kodlarınıza uygun olarak kilo vermenizi sağlayan 8 haftalık bir programdır. Hepimizin bedeni farklı olduğu için yağ yakan DNA’mızı uyandırmak için hepimizin az-çok farklı gıdalara ve uygulamalara ihtiyacı vardır.

Dr. Mark Hyman bu kitabında UltraMetabolizma Programını kendi ihtiyaçlarına göre şekillendirmenize yardımcı oluyor. Mönüler, tarifler, alışveriş listeleri kadar besin destekleri, akıllı egzersiz ve yaşam tarzı önerileri içeren bu programı izleyerek sağlıklı bir metabolizmaya kavuşabilirsiniz.

Yazar Dr. Mark Hyman’ı New York Times’ın çok satanlar listesine giren Ultraprevention: The Six Week Plan that will Make You Healthy for Life (Ultrakoruma: Hayat Boyu Sizi Sağlıklı Kılacak Altı Haftalık Plan) kitabından hatırlayanlar olacaktır. Kendisi geleneksel tıp ile alternatif sağaltma yöntemlerini birleştiren bir uzman. UltraMetabolizma’nın bir diyet kitabı değil, bedeninizi kullanma kılavuzu olduğunu belirtiyor. Dr. Hyman, ABD İlaç ve Gıda Dairesi’nin beslenme piramidine de karşı. O Harvard Tıp Okulu mensubu, yeryüzünün en ünlü halk sağlığı uzmanlarından Prof. Dr. Walter Willet’in (Yetişkinler İçin Sağlıklı Beslenme Kılavuzu..Ye, İç ve Sağlıklı Ol) piramidine sahip çıkıyor.

Kitap 3 kısımdan oluşuyor. Birinci kısımda kilo almaya yol açan 7 iddia çürütülüyor. İkinci kısımda bedeninizi anlamanıza ve araştırmanıza yarayacak bilgiler 7 anahtar adı altında sunuluyor. Ve sonra da kendi UltraMetabolizma programınızı oluşturmanıza yardımcı olacak ayrıntılı bilgilerin, yemek tarifleriyle alış veriş listelerinin yer aldığı Program önerileri kısmı geliyor.

Şifacıların şifacısı Dr. Hyman vücudunuzun kilo verme potansiyelini keşfetmeniz için sırlarını sizinle paylaşıyor. Bu ilginç kitabı okumak, size özel bir sağlık programına başlamak için kısa yoldan yapabileceğiniz en yararlı şey.
Dr. Mehmet Öz, (Siz Kullanım Kılavuzunuz, Siz Akıllı Hasta ve Siz Diyettesiniz kitaplarının eşyazarı)

Liste Fiyatı: 26,85
Çevirmen: Özlem Tüzel Akal
Yayın Tarihi: 30.04.2007
Orijinal Adı: Ultra-Metabolism, The Simple Plan for Automatic Weight Loss
ISBN: 9789944186056
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 400
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 23.5 cm

Bu üründen 34 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ultrametabolizma-otomatik-kilo-kaybetme-programi/94335.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1190/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner