banner
Yakın Çağ Dönemi & Avrupa Tarihi

Yakın Çağ Dönemi Avrupa Tarihi

18- 19.yy Avrupasında meydana gelen gelişmeler son derece önemlidir. Özellikle de 18.yüzyılın son çeyreğine damgasını vuran olaylar yalnızca Avrupa Tarihi açısından değil, Dünya Tarihi açısından da büyük bir öneme haizdir. Bu bakımdan 1789 Fransız İhtilali bir dönüm noktasını teşkil eder. İhtilal Fransasmdaki mücadeleler ve ortaya çıkan yeni gelişmeler Osmanlı Devletini de kaçınılmaz bir şekilde etkisi altına almıştır.

Yakınçağ Dönemi Avrupa Tarihi ile ilgili olarak Oral Sander, Rıfat Uçarol, Çoşkun Üçok ve Fahir Armaoğlunun başta Siyasi Tarih kitapları olmak üzere pek çok yerli, yabancı ve çeviri kitaplar bulunmaktadır. Ülkemizde genellikle de Yakınçağ Dönemi Avrupa Tarihi, Siyasi Tarih kitaplarında ele alınmıştır. Sözü edilen bu Siyasi Tarih kitaplarının dışında Prof. Akdağın çalışması da dönemi aydınlatmak ve hocanın bakış açısından katkı sağlaması dolayısıyla kıymetli bir eserdir.

Liste Fiyatı: 264,00
Derleyici: Selda Kaya Kılıç
Yayın Tarihi: 14.05.2010
ISBN: 9789752673229
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 247
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 23 cm

Bu üründen 421 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yakin-cag-donemi-avrupa-tarihi/149781.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:33411/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner