banner
Yollara (Cd)

Yollara (Cd)

Grup Yürüyüş, tam 15 eserden oluşan yeni albümüyle dinleyicilerini 4. kez selamlıyor. Uzun süredir çalışması yapılan albüm “Yollara” adıyla Ekin Yayınlarından çıktı.
“Küresel zorbalığın, zulmün, merhametsizliğin yol açtığı acılara, haksızlıklara, yıkımlara karşı iyiliğin elinden tutup yollara düşenlerin türkülerini söyledik yine.” diyen Grup Yürüyüş albümünde 15 eser yer alıyor. İki Arapça ve bir Zazaca eserin de bulunduğu albümde oldukça geniş bir orkestrayla çalışıldı. Canlı-dinamik yapısıyla dikkat çeken albümde çok çeşitli müzik tarzlarından tınılar duyacaksınız.
Albümde sosyal-insani sorumluluklara atıf yapan tematik eserler bir Grup Yürüyüş klasiği olarak yine dikkat çekiyor. Eser sözlerinde şair Ali Emre adı öne çıkarken bestelerin çoğu grubun solisti Mehmet Ali Aslan imzası taşıyor. Mehmet Akif Ersoy ve Erdem Bayazıt’ın birer şiirinin bestelendiği albümde Abdülbaki Kömür’ün de bir eseri yeniden düzenlenerek yorumlandı. Albümün aranjörlüğünü ise İsmail Ergenler yaptı.

Liste Fiyatı: 25,00
Yayın Tarihi: 07.02.2019
Barkod:
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 17,25
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/cd/yollara-cd/492752.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8035804/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner