banner
Yöneticilik Mitleri & Patron Olmakla İlgili Yanlış Bilinenler

Yöneticilik Mitleri Patron Olmakla İlgili Yanlış Bilinenler

Daha uzun saatler çalışmanın sizi daha başarılı kılacağı gerçekten doğru mu? Bir yönetici olarak saygı kazanmak için duygularınızı gizlemenize gerçekten gerek var mı? Daha yüksek maaş daima daha iyi performansın önünü gerçekten açar mı?
Yöneticilik dünyası modalar, masallar ve sahteliklerle çürüyüp gidiyor. Yöneticilik Mitleri kitabında Cary Cooper ve Stefan Stern sizi, yöneticilik hakkında çokça yazılmış olan en meşhur mitler arasında eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Yazarlar yanlış varsayımları çürütüyor, fazla basitleştirmelere doğruları zerk ediyor ve zararlı alışkanlıklara kafa tutuyor. Psikoloji, liderlik teorisi ve örgütsel davranış alanlarından gelen büyüleyici içgörüler, klişeler, yanlış bilgiler ve önyargılar tuzağına düşmekten kaçınmanız için ikna edici ve pratik bir rehber sunuyor. Geniş çaplı araştırmalardan ve gerçek iş dünyası örneklerinden faydalanan bu merak uyandırıcı kitap çalışma hayatının gerçeklerine otantik bir bakış açısı sunuyor ve daha iyi bir yönetici olmanız için ihtiyacınız olan temel bilgileri sizlere getiriyor.
İster işe yaramaz, ister naif hatta yıkıcı olsun, yöneticilik mitleri geride kalmanıza ve ekibinizin potansiyelini söndürmenize neden olabilir. Yöneticilik Mitleri, aydın bir yönetici olmanız için ihtiyacınız olan rehber.

Liste Fiyatı: 145,00
Çevirmen: Hilal Dikmen
Yayın Tarihi: 24.12.2019
Orijinal Adı: Myths of Management
ISBN: 9789752208858
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 17 x 23 cm

Bu üründen 28 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 95,88
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yoneticilik-mitleri-patron-olmakla-ilgili-yanlis-bilinenler/526276.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:10568744/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner